“EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI” DÜZENLENDİ.

EĞİTİM 14.03.2019 - 18:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3798+ kez okundu.
 

“EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI” DÜZENLENDİ.

Burdur genelinde yürütülen eğitim hizmetlerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl/İlçe Milli Eğitim yöneticileri katıldı.
Toplantı öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl ve İlçeleri kapsayan eğitim yatırımları, personel durumu ve okul başına düşen öğrenci sayıları verilerini içeren geniş kapsamlı genel bir sunum yaptı. Vali Hasan Şıldak, ise konu hakkında “Eğitimde il merkezi ve ilçelerimizdeki durumu mercek altına alıp Kaymakamlarımızın ve İl/İlçe Milli Eğitim yöneticilerimizin görüşlerini ve ihtiyaçlarını dinleyeceklerini” ifade etti.             VALİ HASAN ŞILDAK; “EĞİTİM ALANI GENİŞ BİR ALAN”  Burdur Valisi Hasan Şıldak, “Eğitim alanı çok geniş bir alan. Yani fiziki mekan ihtiyaçlarından, donatım ihtiyaçlarından tutun, kapasite geliştirme, öğrenci veli ilişkileri, yürütülen faaliyet ve proje, etkinlik gibi geniş bir alanı kapsıyor. Amacımız bütün bu alanın sorunlarının en aza indirilmesidir. Çünkü ihtiyaçlar giderek artıyor. Bir hareketlilik var, yeni sistemler uygulanıyor, değişimler yaşanıyor. Bütün bu alanı olabildiğince yönetmek, kusursuz yönetmek için bu toplantıda bulunan herkes bir gayret içindedir. Zaten İlçelerde kaymakamlarımız, ilde bizler her zaman milli eğitim yöneticilerin yanındayız. Eğitim daima birinci önceliğimiz. Gerek hükumetimizin politikası, gerek il ve ilçe yöneticileri olarak bizlerin buradaki bakış açısı budur.  Buna benzer toplantılarımızı daha öncesinde tarım, sağlık ve il özel idaresi hizmetleriyle ilgili yapmıştık. Şimdide bizlerin, kaymakamlarımızın ve siz eğitimcilerin çalışmalarını daha yakından görmek, daha geniş bir şekilde ele alma imkanımız olacak” dedi.  Toplantı eğitim yatırımları, eğitim kurumlarının durumu, sorunlar, ihtiyaç ile proje ve hedefler başlıkları adı altında, kaymakamlarımız ve ilçe milli eğitim müdürlerinin ilçeleri kapsayan çalışmalarını ve görüşlerini dile getirmeleri ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.  
Burdur genelinde yürütülen eğitim hizmetlerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl/İlçe Milli Eğitim yöneticileri katıldı.

Toplantı öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl ve İlçeleri kapsayan eğitim yatırımları, personel durumu ve okul başına düşen öğrenci sayıları verilerini içeren geniş kapsamlı genel bir sunum yaptı. Vali Hasan Şıldak, ise konu hakkında “Eğitimde il merkezi ve ilçelerimizdeki durumu mercek altına alıp Kaymakamlarımızın ve İl/İlçe Milli Eğitim yöneticilerimizin görüşlerini ve ihtiyaçlarını dinleyeceklerini” ifade etti. 

           VALİ HASAN ŞILDAK; “EĞİTİM ALANI GENİŞ BİR ALAN” 

Burdur Valisi Hasan Şıldak, “Eğitim alanı çok geniş bir alan. Yani fiziki mekan ihtiyaçlarından, donatım ihtiyaçlarından tutun, kapasite geliştirme, öğrenci veli ilişkileri, yürütülen faaliyet ve proje, etkinlik gibi geniş bir alanı kapsıyor. Amacımız bütün bu alanın sorunlarının en aza indirilmesidir. Çünkü ihtiyaçlar giderek artıyor. Bir hareketlilik var, yeni sistemler uygulanıyor, değişimler yaşanıyor. Bütün bu alanı olabildiğince yönetmek, kusursuz yönetmek için bu toplantıda bulunan herkes bir gayret içindedir. Zaten İlçelerde kaymakamlarımız, ilde bizler her zaman milli eğitim yöneticilerin yanındayız. Eğitim daima birinci önceliğimiz. Gerek hükumetimizin politikası, gerek il ve ilçe yöneticileri olarak bizlerin buradaki bakış açısı budur. 

Buna benzer toplantılarımızı daha öncesinde tarım, sağlık ve il özel idaresi hizmetleriyle ilgili yapmıştık. Şimdide bizlerin, kaymakamlarımızın ve siz eğitimcilerin çalışmalarını daha yakından görmek, daha geniş bir şekilde ele alma imkanımız olacak” dedi.

 Toplantı eğitim yatırımları, eğitim kurumlarının durumu, sorunlar, ihtiyaç ile proje ve hedefler başlıkları adı altında, kaymakamlarımız ve ilçe milli eğitim müdürlerinin ilçeleri kapsayan çalışmalarını ve görüşlerini dile getirmeleri ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.