EĞİTİME BİR KATKI DA BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN

EĞİTİM 13.03.2018 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3345+ kez okundu.
 

EĞİTİME BİR KATKI DA BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN

Bucak teknoloji fakültesi rektörlük yönetim bürosunu Bucak Ticaret ve Sanayi Odası binasının üçüncü katına taşıyacak.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İlçe Merkezinde bulanan fakülte ve yüksek okullarına Rektörlük olarak daha iyi hizmet verebilmek için ilçe merkezinde yer arayışında olduğunu ve uygun yer bulma gayretinde olduğunu belirtmesi üzerine Bucak Ticaret ve Sanayi Odası kendilerine yer tahsisinde bulundu. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Oda Yönetimi tarafından kendilerine olumlu cevap verilmesi üzerine Üniversite Rektörü Prof Dr Adem Korkmaz, Rektör Yardımcısı ve Bucak İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof Dr. Hüseyin Dalgar, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr. Afşin Güngör Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek Bucak Ticaret ve Sanayi Odasında faaliyete geçecek olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlük Yönetim Bürosunda incelemelerde bulundu,       Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yaptığı basın açıklamasında; Bucak İlçesi olarak her zaman eğitimin ve İlçe olarak yatırımın yanında yer aldık. İmkan  ölçüsünde yönetim kurulumuzun da desteği ile üniversitemiz bünyesinde kurulan Teknoloji Fakültesi “Yönetim Ofisi” sözümüzü getirmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum.  Bucak ilçemizde kurulan Teknoloji Fakültesi İlçemizin eğitimine ve yöre ekonomisinin gelişmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz sanayi sektörünün hızlı bir gelişme göstermesine paralel olarak ileriye dönük teknik ve mühendislik hizmetlerinde sanayi sektörünün de taleplerinin ve sorunlarının azalmasına olan katkısını da belirtmek istiyorum. Bu nedenle de Üniversite Rektörümüz, Dekanımız ve Tüm öğretim görevlilerine teşekkür ediyor ve yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını gönülden destekliyorum. Burdur Valimiz Şerif Yalçın’ın desteği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına Bağlı Ofiste görev yapacağı ilgili personelinde önümüzdeki gönlerde Bucak Ticaret ve Sanayi Odasın da Görev alacağı ve iş dünyası ile halkımıza hizmet vereceği işlerin yerinde ve hızlı bir şekilde çözüleceğini ifade etmek istiyorum.  
Bucak teknoloji fakültesi rektörlük yönetim bürosunu Bucak Ticaret ve Sanayi Odası binasının üçüncü katına taşıyacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İlçe Merkezinde bulanan fakülte ve yüksek okullarına Rektörlük olarak daha iyi hizmet verebilmek için ilçe merkezinde yer arayışında olduğunu ve uygun yer bulma gayretinde olduğunu belirtmesi üzerine Bucak Ticaret ve Sanayi Odası kendilerine yer tahsisinde bulundu.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Oda Yönetimi tarafından kendilerine olumlu cevap verilmesi üzerine Üniversite Rektörü Prof Dr Adem Korkmaz, Rektör Yardımcısı ve Bucak İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof Dr. Hüseyin Dalgar, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr. Afşin Güngör Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek Bucak Ticaret ve Sanayi Odasında faaliyete geçecek olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlük Yönetim Bürosunda incelemelerde bulundu,

      Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yaptığı basın açıklamasında; Bucak İlçesi olarak her zaman eğitimin ve İlçe olarak yatırımın yanında yer aldık. İmkan  ölçüsünde yönetim kurulumuzun da desteği ile üniversitemiz bünyesinde kurulan Teknoloji Fakültesi “Yönetim Ofisi” sözümüzü getirmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

 Bucak ilçemizde kurulan Teknoloji Fakültesi İlçemizin eğitimine ve yöre ekonomisinin gelişmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz sanayi sektörünün hızlı bir gelişme göstermesine paralel olarak ileriye dönük teknik ve mühendislik hizmetlerinde sanayi sektörünün de taleplerinin ve sorunlarının azalmasına olan katkısını da belirtmek istiyorum. Bu nedenle de Üniversite Rektörümüz, Dekanımız ve Tüm öğretim görevlilerine teşekkür ediyor ve yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını gönülden destekliyorum. Burdur Valimiz Şerif Yalçın’ın desteği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına Bağlı Ofiste görev yapacağı ilgili personelinde önümüzdeki gönlerde Bucak Ticaret ve Sanayi Odasın da Görev alacağı ve iş dünyası ile halkımıza hizmet vereceği işlerin yerinde ve hızlı bir şekilde çözüleceğini ifade etmek istiyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.