EĞİTİMLERİ TAMAMLANAN ACEMİ ERLER YEMİN ETTİ

GÜNDEM 17.08.2018 - 01:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4187+ kez okundu.
 

EĞİTİMLERİ TAMAMLANAN ACEMİ ERLER YEMİN ETTİ

Binbaşı Maruf Kışlasında eğitim gören 1998/3 Tertip 1. Kademe Acemi Erler için yemin töreni düzenlendi.
Yemin Törenine Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Burdur Garnizon ve Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı  Tank Albay Aytaç  Tokçalar, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve asker yakınları katıldı.  Vali Hasan Şıldak tören alanına gelişinde asker yakınlarını selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Binbaşı Maruf Kışlasında eğitim gören 2294 asker yemin etti.  Törenin devamında 1998/3 1. Kademe Erler adına Piyade Er Furkan İnan ve Tankçı Ulaştırma Er Furkan Tuzköylü tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Kışlaya ilk katılış yapan askerlere Vali Hasan Şıldak ve protokol üyeleri tarafından belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.  Törende ayrıca Eğitim, Spor ve Bakım branşlarında başarılı olan erlere ve vatani görevlerini Burdur’da yapmış olan Mehmetçik yakınlarına belge ve hediye takdimi yapıldı.     Törenin son bölümünde bir konuşma yapan Garnizon ve Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Aytaç Tokçalar; “Kutsal vatan hizmetini yapmak üzere, güzel yurdumuzun dört bir yanından birliğimize katılan gençlerimizin, ant içme törenini gururla ifa ettiklerini belirterek, töreni onurlandıran misafirlere Garnizon Komutanlığı adına gönülden teşekkür etti.     Tören yemin eden erler tarafından Piyade Marşı okumasının akabinde tören geçişi ile son buldu. Tören sonunda Vali Şıldak, asker yakınlarına yemin töreninin hayırlı olmasını diledi.  
Binbaşı Maruf Kışlasında eğitim gören 1998/3 Tertip 1. Kademe Acemi Erler için yemin töreni düzenlendi.

Yemin Törenine Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Burdur Garnizon ve Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı  Tank Albay Aytaç  Tokçalar, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve asker yakınları katıldı. 

Vali Hasan Şıldak tören alanına gelişinde asker yakınlarını selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Binbaşı Maruf Kışlasında eğitim gören 2294 asker yemin etti. 

Törenin devamında 1998/3 1. Kademe Erler adına Piyade Er Furkan İnan ve Tankçı Ulaştırma Er Furkan Tuzköylü tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Kışlaya ilk katılış yapan askerlere Vali Hasan Şıldak ve protokol üyeleri tarafından belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. 

Törende ayrıca Eğitim, Spor ve Bakım branşlarında başarılı olan erlere ve vatani görevlerini Burdur’da yapmış olan Mehmetçik yakınlarına belge ve hediye takdimi yapıldı.

 

 

Törenin son bölümünde bir konuşma yapan Garnizon ve Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Aytaç Tokçalar; “Kutsal vatan hizmetini yapmak üzere, güzel yurdumuzun dört bir yanından birliğimize katılan gençlerimizin, ant içme törenini gururla ifa ettiklerini belirterek, töreni onurlandıran misafirlere Garnizon Komutanlığı adına gönülden teşekkür etti.

 

 

Tören yemin eden erler tarafından Piyade Marşı okumasının akabinde tören geçişi ile son buldu. Tören sonunda Vali Şıldak, asker yakınlarına yemin töreninin hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.