EKMEK ZAMLARI İLE İLGİLİ KARAR BELEDİYE SORUMLU KURUM DEĞİLDİR

YAŞAM 12.02.2021 - 16:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4214+ kez okundu.
 

EKMEK ZAMLARI İLE İLGİLİ KARAR BELEDİYE SORUMLU KURUM DEĞİLDİR

Bir kez daha belirtmek gerekirse; ekmek fiyatlarının belirlenmesinde Burdur Belediyesi olarak kurumumuz tarafından herhangi bir şekilde etkimiz yoktur.
 Dün yapmış olduğumuz açıklamamızda “Ekmek fiyatlarına yapılan zammın” Burdur Belediyesi ile ilişkili olmadığını anlatmamıza rağmen, haksız suçlama içine giren bazı kişilerin niyetleri alenen ortaya çıkmıştır. Ekmek fiyatlarına yapılan zam Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bakanlık onayı talep edilmiş, Bakanlık tarafından kabul edilmemiş, itiraz komisyonunda görüşülmüş ve komisyonda görüşüldüğü şekliyle kabul edilerek fiyatlar yürürlüğe girmiştir. Bir kez daha belirtmek gerekirse; ekmek fiyatlarının belirlenmesinde Burdur Belediyesi olarak kurumumuz tarafından herhangi bir şekilde etkimiz yoktur. Ekmek fiyatlarının artışının sonucunu bir şekilde Burdur Belediyesi’ne bağlamaya çalışmak tek kelime ile haksızlıktır. Burdur Belediyesini ve Belediye Başkanımızı suçlu göstermeye çalışanları halkımızın takdirine bırakıyoruz.
Bir kez daha belirtmek gerekirse; ekmek fiyatlarının belirlenmesinde Burdur Belediyesi olarak kurumumuz tarafından herhangi bir şekilde etkimiz yoktur.

 Dün yapmış olduğumuz açıklamamızda “Ekmek fiyatlarına yapılan zammın” Burdur Belediyesi ile ilişkili olmadığını anlatmamıza rağmen, haksız suçlama içine giren bazı kişilerin niyetleri alenen ortaya çıkmıştır.
Ekmek fiyatlarına yapılan zam Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bakanlık onayı talep edilmiş, Bakanlık tarafından kabul edilmemiş, itiraz komisyonunda görüşülmüş ve komisyonda görüşüldüğü şekliyle kabul edilerek fiyatlar yürürlüğe girmiştir.
Bir kez daha belirtmek gerekirse; ekmek fiyatlarının belirlenmesinde Burdur Belediyesi olarak kurumumuz tarafından herhangi bir şekilde etkimiz yoktur. Ekmek fiyatlarının artışının sonucunu bir şekilde Burdur Belediyesi’ne bağlamaya çalışmak tek kelime ile haksızlıktır. Burdur Belediyesini ve Belediye Başkanımızı suçlu göstermeye çalışanları halkımızın takdirine bırakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.