ELDE DİKİLEN FUTBOL TOPLARI YAKINDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK.

YAŞAM 04.04.2019 - 11:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4497+ kez okundu.
 

ELDE DİKİLEN FUTBOL TOPLARI YAKINDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, "El Dikimi Top Ustası Yetiştiriciliği ve El Dikimi Top Üretimi Projesi” atölyesini ziyaret etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün de desteklediği elde top dikim atölyesine katılan kursiyerleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Korkmaz, el emeği olan top dikimlerini inceledi. Kursiyerlerle sohbet ederek onlardan bilgi alan Rektör Korkmaz, kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden biri olan top dikim işinin büyük bir ilgi ve merakla yapıldığını ifade etti. Proje hakkında bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Korkmaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve birçok kurumun da destek verdiği projemiz sayesinde Burdur’da istihdam imkânı ve belli bir piyasa meydana gelmiş olacak. Kursiyerlerin çok hevesle çalıştıklarını gördüm ve bu bizleri oldukça mutlu etti. Üniversitemiz tarafından tahsis edilen bu atölyede yapılan çalışmaların sadece Burdur’la sınırlı kalmayacağı, Türkiye’ye de yayılacağı düşüncesindeyim. Örnek bir proje olacak diyebiliriz. 3 eğitmen ve 40 kursiyerle başlatılan kursların ilk ayı tamamlanmakla birlikte kursiyerlerin yüksek performansı ve el becerileri ile bir ayda ulaşılması gereken hedefe 10 günde ulaşıldı.”
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, "El Dikimi Top Ustası Yetiştiriciliği ve El Dikimi Top Üretimi Projesi” atölyesini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün de desteklediği elde top dikim atölyesine katılan kursiyerleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Korkmaz, el emeği olan top dikimlerini inceledi.

Kursiyerlerle sohbet ederek onlardan bilgi alan Rektör Korkmaz, kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden biri olan top dikim işinin büyük bir ilgi ve merakla yapıldığını ifade etti. Proje hakkında bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Korkmaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve birçok kurumun da destek verdiği projemiz sayesinde Burdur’da istihdam imkânı ve belli bir piyasa meydana gelmiş olacak. Kursiyerlerin çok hevesle çalıştıklarını gördüm ve bu bizleri oldukça mutlu etti. Üniversitemiz tarafından tahsis edilen bu atölyede yapılan çalışmaların sadece Burdur’la sınırlı kalmayacağı, Türkiye’ye de yayılacağı düşüncesindeyim. Örnek bir proje olacak diyebiliriz. 3 eğitmen ve 40 kursiyerle başlatılan kursların ilk ayı tamamlanmakla birlikte kursiyerlerin yüksek performansı ve el becerileri ile bir ayda ulaşılması gereken hedefe 10 günde ulaşıldı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.