ELEKTRİK HATLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA BİTMEMESİ MAĞDURİYET YARATTI

DİĞER 19.09.2018 - 19:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4240+ kez okundu.
 

ELEKTRİK HATLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA BİTMEMESİ MAĞDURİYET YARATTI

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, basın açıklaması yaparak Bucak ilçesinde Sanayi Sitesi’nde yapılan elektrik hatlarını yer altına çalışmalarının tamamlanmadığı için esnaf mağdur olmaktadır.
Başkan Sönmez açıklamasında Akdeniz Elektrik Anonim Şirketi Bucak İşletme Müdürlüğü tarafından Sanayi bölgesi, Devlet hastanesi ve 70 evler mahallesi çevresinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları kapsamında kazılan yolların, çalışmaların ilerlememesi nedeniyle vatandaşlara zor günler yaşantının altını çizdi. Sönmez, “Sanayi bölgesi, Devlet hastanesi ve 70 evler mahallesinde hem ikamet eden vatandaşlarımız hem de esnaflarımızın yoğun bir şikayeti var. Elektrik hatlarının yer altına alacak firmanın çalışmaları tamamlayamaması ve ilerleme yapamaması vatandaşımızı mağdur ediyor. Özellikle Sanayi sitesi esnaflarımız ekonomik olarak zorluklar yaşadığımız şu günlerde iş yapamamaktan, evlerine ekmek parası götürememekten şikayetçi. Her araç geçişinde kalkan tozdan dolayı rahatsız olduğunu dile getiren vatandaşlarımız da bu çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyor.Normal şartlarda iki ayda tamamlanması planlanan çalışmaların 3 ay geçmesine rağmen henüz devam ettiğini hatta bir nebze de yavaşlatıldığı duyumları alıyoruz. Bu nedenle vatandaşımızın ve esnafımızın daha fazla mağdur olmaması için bir an önce söz verilen çalışmaların bitirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, basın açıklaması yaparak Bucak ilçesinde Sanayi Sitesi’nde yapılan elektrik hatlarını yer altına çalışmalarının tamamlanmadığı için esnaf mağdur olmaktadır.

Başkan Sönmez açıklamasında Akdeniz Elektrik Anonim Şirketi Bucak İşletme Müdürlüğü tarafından Sanayi bölgesi, Devlet hastanesi ve 70 evler mahallesi çevresinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları kapsamında kazılan yolların, çalışmaların ilerlememesi nedeniyle vatandaşlara zor günler yaşantının altını çizdi.

Sönmez, “Sanayi bölgesi, Devlet hastanesi ve 70 evler mahallesinde hem ikamet eden vatandaşlarımız hem de esnaflarımızın yoğun bir şikayeti var. Elektrik hatlarının yer altına alacak firmanın çalışmaları tamamlayamaması ve ilerleme yapamaması vatandaşımızı mağdur ediyor. Özellikle Sanayi sitesi esnaflarımız ekonomik olarak zorluklar yaşadığımız şu günlerde iş yapamamaktan, evlerine ekmek parası götürememekten şikayetçi. Her araç geçişinde kalkan tozdan dolayı rahatsız olduğunu dile getiren vatandaşlarımız da bu çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyor.Normal şartlarda iki ayda tamamlanması planlanan çalışmaların 3 ay geçmesine rağmen henüz devam ettiğini hatta bir nebze de yavaşlatıldığı duyumları alıyoruz. Bu nedenle vatandaşımızın ve esnafımızın daha fazla mağdur olmaması için bir an önce söz verilen çalışmaların bitirilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.