ELİ BOL HIZIR GİBİ İŞ ADAMI

YAŞAM 08.08.2020 - 11:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3692+ kez okundu.
 

ELİ BOL HIZIR GİBİ İŞ ADAMI

Erdoğan Uludağ, Coronavirüs kabusundan etkilenen aileler için kapı kapı dolaşıp zor durumda olan insanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.
Bugüne kadar zor durumda olan ailelere yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden ,hatta Coronavirüs kabusundan etkilenen aileler için kapı kapı dolaşıp kumanya dağıtarak örnek bir davranış sergileyen başarılı iş adamı Erdoğan Uludağ, ‘Zor durumda olan insanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor. Mütevazi kişiliği,hayırseverliğiyle isminden sıkça söz ettiren Uludağ Tekstil Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Uludağ,yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam ediyor. Zor durumdaki insanlara Hızır gibi yetişen ve  sıkıntılarını çözüme kavuşturan Erdoğan Uludağ’a  dua eden vatandaşlar,’Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde Coronavirüsten etkilenen aileye kuma dağıtan Erdoğan bey sürekli yarıma muhtaçların yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Allah kendisinden razı olsun dediler.
Erdoğan Uludağ, Coronavirüs kabusundan etkilenen aileler için kapı kapı dolaşıp zor durumda olan insanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Bugüne kadar zor durumda olan ailelere yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden ,hatta Coronavirüs kabusundan etkilenen aileler için kapı kapı dolaşıp kumanya dağıtarak örnek bir davranış sergileyen başarılı iş adamı Erdoğan Uludağ, ‘Zor durumda olan insanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Mütevazi kişiliği,hayırseverliğiyle isminden sıkça söz ettiren Uludağ Tekstil Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Uludağ,yardıma muhtaç insanların yanında olmaya devam ediyor. Zor durumdaki insanlara Hızır gibi yetişen ve  sıkıntılarını çözüme kavuşturan Erdoğan Uludağ’a  dua eden vatandaşlar,’Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde Coronavirüsten etkilenen aileye kuma dağıtan Erdoğan bey sürekli yarıma muhtaçların yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Allah kendisinden razı olsun dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.