ELİF BUSE DOĞAN’IN ALTIN KELEBEK HEYECANI

SANAT 09.07.2020 - 22:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3237+ kez okundu.
 

ELİF BUSE DOĞAN’IN ALTIN KELEBEK HEYECANI

. Altın Kelebek’ini geçtiğimiz günlerde teslim alan genç sanatçı, “Bu ödülü coğrafyamızın halk ozanları ve kültürümüze sahip çıkan genç arkadaşlarımız adına alıyorum” dedi.
Türk halk müziğinin yükselen yıldızı Elif Buse Doğan’ın başarısı, Türkiye’nin en prestijli ödülüyle tescillendi. Etkileyici sesi ve yorumuyla müzik yolculuğunda iddialı adımlarla zirveye yürüyen genç sanatçı, bu yıl 46’ncısı düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde halk müziği dalında “en iyi kadın solist” seçildi. NEŞET ERTAŞ TÜRKÜSÜYLE TEŞEKKÜR Kazananların halk oylarıyla belirlendiği Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl pandemi nedeniyle tören yapılmadı, kazanan sanatçılara ödülleri elden verildi. Elif Buse Doğan’a da Altın Kelebek’i geçtiğimiz günlerde ulaştırıldı. Ödülünü alırken duygusal anlar yaşayan genç yıldız, büyük usta Neşet Ertaş’ın ölümsüz bir eserini seslendirerek kendisini destekleyenlere teşekkür etti. HALK OZANLARI ADINA ALIYORUM Elif Buse Doğan, “Öncelikle bu ödülü almama vesile olan Kelebek, Hürriyet, Kanal D ve Demirören Medya’ya, müzik yolculuğumda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen canım aileme, bütün ekip arkadaşlarıma ve oy veren herkese, bildiğim en iyi işle teşekkür etmek istiyorum” diyerek “Ah Yalan Dünya” türküsünü seslendirdi. Sanatçı, teşekkür konuşmasını “Bu ödülü coğrafyamızın halk ozanları ve kültürümüze sahip çıkan genç arkadaşlarımız adına alıyorum” sözleriyle noktaladı. YENİ BİR SINGLE VE ALBÜM GELİYOR Karantina sürecinde çektiği akustik türkü videolarıyla sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi edinen ve YouTube kanalında 100 bin aboneye ulaşan Elif Buse Doğan, yeni single ve albüm hazırlıklarına başladı: “Altın Kelebek ödülünün motivasyonuyla yeni bir single ve üçüncü albümümün çalışmalarına başladım. En yakın zamanda sevenleri  
. Altın Kelebek’ini geçtiğimiz günlerde teslim alan genç sanatçı, “Bu ödülü coğrafyamızın halk ozanları ve kültürümüze sahip çıkan genç arkadaşlarımız adına alıyorum” dedi.

Türk halk müziğinin yükselen yıldızı Elif Buse Doğan’ın başarısı, Türkiye’nin en prestijli ödülüyle tescillendi. Etkileyici sesi ve yorumuyla müzik yolculuğunda iddialı adımlarla zirveye yürüyen genç sanatçı, bu yıl 46’ncısı düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde halk müziği dalında “en iyi kadın solist” seçildi.

NEŞET ERTAŞ
TÜRKÜSÜYLE TEŞEKKÜR
Kazananların halk oylarıyla belirlendiği Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl pandemi nedeniyle tören yapılmadı, kazanan sanatçılara ödülleri elden verildi. Elif Buse Doğan’a da Altın Kelebek’i geçtiğimiz günlerde ulaştırıldı. Ödülünü alırken duygusal anlar yaşayan genç yıldız, büyük usta Neşet Ertaş’ın ölümsüz bir eserini seslendirerek kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

HALK OZANLARI
ADINA ALIYORUM
Elif Buse Doğan, “Öncelikle bu ödülü almama vesile olan Kelebek, Hürriyet, Kanal D ve Demirören Medya’ya, müzik yolculuğumda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen canım aileme, bütün ekip arkadaşlarıma ve oy veren herkese, bildiğim en iyi işle teşekkür etmek istiyorum” diyerek “Ah Yalan Dünya” türküsünü seslendirdi. Sanatçı, teşekkür konuşmasını “Bu ödülü coğrafyamızın halk ozanları ve kültürümüze sahip çıkan genç arkadaşlarımız adına alıyorum” sözleriyle noktaladı.

YENİ BİR SINGLE
VE ALBÜM GELİYOR
Karantina sürecinde çektiği akustik türkü videolarıyla sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi edinen ve YouTube kanalında 100 bin aboneye ulaşan Elif Buse Doğan, yeni single ve albüm hazırlıklarına başladı: “Altın Kelebek ödülünün motivasyonuyla yeni bir single ve üçüncü albümümün çalışmalarına başladım. En yakın zamanda sevenleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.