EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MOBİLETLER ÜZERİNDE DENETİMLERİ ARTIRDI.

ASAYİŞ 05.07.2017 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4463+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MOBİLETLER ÜZERİNDE DENETİMLERİ ARTIRDI.

Valiliğimizin çalıntı motosikletlerin bulunmasına yönelik yapılan uygulamayla ilgili basın duyurusu;
Burdur da son günlerde çalıntı motosiklet şikayetlerinin artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 19 farklı uygulama noktasında 29 ekip ve 83 personelin katılımı ile çalıntı motosikletlerin bulunmasına yönelik olarak uygulama yapılmıştır.   Uygulamada toplam 195 motosiklet kontrol edilmiş, kontrol edilen motosikletlerden 1’inin çalıntı, 52’sinin tescilsiz, 2’sinin ise haciz yakalamalı olduğu tespit edilmiştir.   Yapılan kontroller sonucunda 54 motosiklet trafikten men edilmiş, 19 adet motosiklete ise toplam 6.994 TL para cezası uygulanmıştır. Bucak ilçesinde yakalanan ve 1995 yılından Antalya ilinden çalıntı kaydı bulunan 1 adet motosiklet ile ilgili 1 şahsa suç eşyasını satın alma ve kabul etme suçundan adli işlem yapılmıştır.   Güvenlik güçlerimiz, ilimiz genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla uygulama ve çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler.    
Valiliğimizin çalıntı motosikletlerin bulunmasına yönelik yapılan uygulamayla ilgili basın duyurusu;

Burdur da son günlerde çalıntı motosiklet şikayetlerinin artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 19 farklı uygulama noktasında 29 ekip ve 83 personelin katılımı ile çalıntı motosikletlerin bulunmasına yönelik olarak uygulama yapılmıştır.

 

Uygulamada toplam 195 motosiklet kontrol edilmiş, kontrol edilen motosikletlerden 1’inin çalıntı, 52’sinin tescilsiz, 2’sinin ise haciz yakalamalı olduğu tespit edilmiştir.

 

Yapılan kontroller sonucunda 54 motosiklet trafikten men edilmiş, 19 adet motosiklete ise toplam 6.994 TL para cezası uygulanmıştır. Bucak ilçesinde yakalanan ve 1995 yılından Antalya ilinden çalıntı kaydı bulunan 1 adet motosiklet ile ilgili 1 şahsa suç eşyasını satın alma ve kabul etme suçundan adli işlem yapılmıştır.

 

Güvenlik güçlerimiz, ilimiz genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla uygulama ve çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.