EMSAL DOĞAN İLE GÜZELLEŞMEYE HAZIR MISINIZ?

YAŞAM 13.01.2021 - 09:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3940+ kez okundu.
 

EMSAL DOĞAN İLE GÜZELLEŞMEYE HAZIR MISINIZ?

Türkiye genelinde 26 tane güzellik salonu olan Emsal Doğan yeni formülleriyle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.
Demet Akalın, Linet ve birçok ünlü isim Emsal Doğan’ı tercih ediyor. Çıkarttığı kozmetik ürünler ödül alıyor. Emsal Doğan başarıya doymuyor!  Zayıflatan ve Gençleştiren kahvesi satışta!  Kahvede Kolajenin içinde bulunan bir aminoasit olan glisin, mide asidi üretimini desteklerken daha iyi bir sindirim oluşmasını destekliyor. Hyaluronik Asit vücudumuzun bütün bağ dokularında ciltte doğal olarak bulunan cilde nemlilik veriyor. Bu kahvede yok yok! Hem zayıflıyor hem güzelleşiyoruz. Kolajen ve Hyaluronik Asit bir arada bu kahvede.  
Türkiye genelinde 26 tane güzellik salonu olan Emsal Doğan yeni formülleriyle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Demet Akalın, Linet ve birçok ünlü isim Emsal Doğan’ı tercih ediyor. Çıkarttığı kozmetik ürünler ödül alıyor. Emsal Doğan başarıya doymuyor! 

Zayıflatan ve Gençleştiren kahvesi satışta! 

Kahvede Kolajenin içinde bulunan bir aminoasit olan glisin, mide asidi üretimini desteklerken daha iyi bir sindirim oluşmasını destekliyor. Hyaluronik Asit vücudumuzun bütün bağ dokularında ciltte doğal olarak bulunan cilde nemlilik veriyor. Bu kahvede yok yok! Hem zayıflıyor hem güzelleşiyoruz. Kolajen ve Hyaluronik Asit bir arada bu kahvede.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.