ENGELLİ AİLEYE BELEDİYE ASANSÖR YAPTIRDI

YAŞAM 19.02.2019 - 18:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3776+ kez okundu.
 

ENGELLİ AİLEYE BELEDİYE ASANSÖR YAPTIRDI

Burdur Belediyesi tarafından bedensel engelli çiftin 2 katta bulunan evlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla asansör yapıldı.
Burdur’un merkez mahallesinde ikamet eden çiftin yaşadığı 2. kattaki evlerine ulaşımında zorluk yaşamaları üzerine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli vatandaşların evlerine asansör yaptırarak yaşamlarını kolaylaştırdı. Oturdukları evin ikinci katta bulunması nedeniyle, özellikle ellerindeki torbalar ve çantalarla merdivenleri çıkmakta zorlanan ve büyük sıkıntı yaşayan engelli çift Burdur Belediyesi’nin imkanları ile yapımı tamamlanan asansörü kullanarak hayatlarından bir engelin daha ortadan kalktığını ifade etti. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, asansör yapımı tamamlandıktan sonra çifti ziyaret etti. Yaptığı destekten dolayı belediye başkanına teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bizlerin, sizlerin bir ömür boyu yaşadığınız sıkıntıları anlamamız empati yapabilmemiz mümkün değil. Sizlerin bize ilettiği sorunlar neticesinde biz sadece elimizdeki imkânlar ölçüsünde hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bizlerin asıl derdi yurttaşımızın derdi neyse onu çözmektir.” İfadelerini kullandı.
Burdur Belediyesi tarafından bedensel engelli çiftin 2 katta bulunan evlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla asansör yapıldı.

Burdur’un merkez mahallesinde ikamet eden çiftin yaşadığı 2. kattaki evlerine ulaşımında zorluk yaşamaları üzerine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, engelli vatandaşların evlerine asansör yaptırarak yaşamlarını kolaylaştırdı. Oturdukları evin ikinci katta bulunması nedeniyle, özellikle ellerindeki torbalar ve çantalarla merdivenleri çıkmakta zorlanan ve büyük sıkıntı yaşayan engelli çift Burdur Belediyesi’nin imkanları ile yapımı tamamlanan asansörü kullanarak hayatlarından bir engelin daha ortadan kalktığını ifade etti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, asansör yapımı tamamlandıktan sonra çifti ziyaret etti. Yaptığı destekten dolayı belediye başkanına teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bizlerin, sizlerin bir ömür boyu yaşadığınız sıkıntıları anlamamız empati yapabilmemiz mümkün değil. Sizlerin bize ilettiği sorunlar neticesinde biz sadece elimizdeki imkânlar ölçüsünde hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bizlerin asıl derdi yurttaşımızın derdi neyse onu çözmektir.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.