ENGELLİLER VE AİLELERİNE YEMEK GELENEĞİ BOZULMADI

YAŞAM 12.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4127+ kez okundu.
 

ENGELLİLER VE AİLELERİNE YEMEK GELENEĞİ BOZULMADI

Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için düzenlenen yemekte engelliler ile birlikte Başkan da gönüllerince eğlendi.
Engelliler Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için yemek düzenlendi. Cumhuriyet Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.   Gecede konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Geleneksel hale getirdiğimiz engelli ailelerimiz ve engelli dostlarımızla buluşma yemeğimiz bu yıl Ramazan'a denk geldi. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Bu yılda gönül soframızı sizlerle birlikte Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde açtık. Sizler geldiniz şeref verdiniz onur verdiniz. 31 Mart yerel seçimlerinde Burdur’da yeniden bir 5 yıl daha bize görev vererek siz değerli halkımıza hizmet etme şansını vermiş olmamızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde de geride kalan 5 yılın üstüne koya bildiğimiz daha fazla güzel şeyleri yaşatabileceğimiz bir 5 yıl olmasını umut ediyorum. Bu yıl anneler gününü de Ramazan ayı içerisinde kutluyoruz. Başta engelli annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum.  
Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için düzenlenen yemekte engelliler ile birlikte Başkan da gönüllerince eğlendi.

Engelliler Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için yemek düzenlendi. Cumhuriyet Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

 

Gecede konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Geleneksel hale getirdiğimiz engelli ailelerimiz ve engelli dostlarımızla buluşma yemeğimiz bu yıl Ramazan'a denk geldi. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Bu yılda gönül soframızı sizlerle birlikte Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde açtık. Sizler geldiniz şeref verdiniz onur verdiniz. 31 Mart yerel seçimlerinde Burdur’da yeniden bir 5 yıl daha bize görev vererek siz değerli halkımıza hizmet etme şansını vermiş olmamızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde de geride kalan 5 yılın üstüne koya bildiğimiz daha fazla güzel şeyleri yaşatabileceğimiz bir 5 yıl olmasını umut ediyorum. Bu yıl anneler gününü de Ramazan ayı içerisinde kutluyoruz. Başta engelli annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.