ERCENGİZ, MARUKATÇI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

YAŞAM 08.01.2019 - 11:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4503+ kez okundu.
 

ERCENGİZ, MARUKATÇI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sabah kahvaltısında Mahrukatçılar sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi.
Burdur Belediyesi’nin beş yıl içerisinde yaptığı yatırımlardan bahseden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak köklü bir tarihe sahip olduklarını ve bu tarihi yaşatan bir belediyeciliği ellerinden geldiğince koruyup, üzerine değer koymaya çalıştıklarını vurguladı. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizi değerlendiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burada hepimiz esnafız ve bir iş yerinin çalışanıyız. Para ve sermaye olmazsa, hiçbir işletme yürümez. Bugün, içinden geçtiğimiz süreç Türkiye’nin ekonomik anlamda belki de son 20-30 yılda en zorlandığı dönemlerden bir tanesi. Esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyorum,  gerçekten Burdur olarak kibar bir esnafa sahibiz. Kimse yüzünü asmıyor belki, herkes elimizi sıkıyor ama sorduğumuzda saat 11.00 olmuş, henüz siftahını yapamamış” şeklinde konuştu.  Kahvaltı sonrasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahrukatçılar sitesi esnafına bere dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sabah kahvaltısında Mahrukatçılar sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi.

Burdur Belediyesi’nin beş yıl içerisinde yaptığı yatırımlardan bahseden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak köklü bir tarihe sahip olduklarını ve bu tarihi yaşatan bir belediyeciliği ellerinden geldiğince koruyup, üzerine değer koymaya çalıştıklarını vurguladı.

Ülkemizde yaşanan ekonomik krizi değerlendiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burada hepimiz esnafız ve bir iş yerinin çalışanıyız. Para ve sermaye olmazsa, hiçbir işletme yürümez. Bugün, içinden geçtiğimiz süreç Türkiye’nin ekonomik anlamda belki de son 20-30 yılda en zorlandığı dönemlerden bir tanesi. Esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyorum,  gerçekten Burdur olarak kibar bir esnafa sahibiz. Kimse yüzünü asmıyor belki, herkes elimizi sıkıyor ama sorduğumuzda saat 11.00 olmuş, henüz siftahını yapamamış” şeklinde konuştu. 

Kahvaltı sonrasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahrukatçılar sitesi esnafına bere dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.