ERCENGİZ; “ONLAR BİZİM İÇİN GÖREV ŞEHİDİ OLARAK ANILACAKLAR”

YAŞAM 13.11.2018 - 16:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3391+ kez okundu.
 

ERCENGİZ; “ONLAR BİZİM İÇİN GÖREV ŞEHİDİ OLARAK ANILACAKLAR”

Burdur’un göreve giderken trafik kazasında hayatını kaybeden belediye başkanı Armağan İlci ve görev arkadaşları mezarları başında anma töreni düzenlendi.
Burdur eski başkanlarından Armağan ilci, basın danışmanı yeğeni Gülçin İlci Bozkurt ve makam Şoförü Ahmet Uğuz mezarları başında yakınları ve arkadaşları tarafından anıldı. İzmir’e Burdurlular gecesi için giderken Afyon Dinar İlçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetmişlerdi. Armağan İlci ve görev arkadaşları hayata veda ettiklerinden bu yana geçen 20 yıl da CHP İl yönetimi yakınları ve sevenleri tarafından mezarları başında özlemle anılmaktadır. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada; Şahsım ve Belediye Meclis Üyelerinin olurları ile göreve gelir gelmez aldığımız bir karar ile Armağan İlci ve arkadaşlarının görev şehidi unvanı almaları için İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduk ancak bizim bu talebimiz İçişleri Bakanlığına iletildikten sonra nedeni bilinmeyen bir şekilde kabul edilmedi. Ne var ki aradan geçen zamanda onları her zaman biz kalbimizde yaşattığımız gibi “Görev Şehidi” olarak anıyoruz ve anacağız dedi. Burdur Eski Belediye Başkanı, merhum Armağan İlci’nin eşi emekli öğretmen Birsen İlci, görevleri gereği yurt dışında olmaları nedeni ile oğlu ve kızının anma törenine gelemediklerini ve aradan 20 yıl geçmesi ve Belediye başta olmak üzere dostlarının CHP teşkilatının onları anmak ve bizleri yalnız bırakmamaları tek tesellimizdir. Onlara olan özlemimiz her yıl yeniden tazelenerek devam etmektedir dedi. Konuşmaların ardından okunan kuran ve dualar sonunda anma törenine katılanlara helva dağıtılarak bu tören sona erdirildi. Törene katılanlardan bazıları ise bir başka cenazenin defni için orada kaldı.
Burdur’un göreve giderken trafik kazasında hayatını kaybeden belediye başkanı Armağan İlci ve görev arkadaşları mezarları başında anma töreni düzenlendi.

Burdur eski başkanlarından Armağan ilci, basın danışmanı yeğeni Gülçin İlci Bozkurt ve makam Şoförü Ahmet Uğuz mezarları başında yakınları ve arkadaşları tarafından anıldı. İzmir’e Burdurlular gecesi için giderken Afyon Dinar İlçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetmişlerdi. Armağan İlci ve görev arkadaşları hayata veda ettiklerinden bu yana geçen 20 yıl da CHP İl yönetimi yakınları ve sevenleri tarafından mezarları başında özlemle anılmaktadır.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada; Şahsım ve Belediye Meclis Üyelerinin olurları ile göreve gelir gelmez aldığımız bir karar ile Armağan İlci ve arkadaşlarının görev şehidi unvanı almaları için İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduk ancak bizim bu talebimiz İçişleri Bakanlığına iletildikten sonra nedeni bilinmeyen bir şekilde kabul edilmedi. Ne var ki aradan geçen zamanda onları her zaman biz kalbimizde yaşattığımız gibi “Görev Şehidi” olarak anıyoruz ve anacağız dedi.

Burdur Eski Belediye Başkanı, merhum Armağan İlci’nin eşi emekli öğretmen Birsen İlci, görevleri gereği yurt dışında olmaları nedeni ile oğlu ve kızının anma törenine gelemediklerini ve aradan 20 yıl geçmesi ve Belediye başta olmak üzere dostlarının CHP teşkilatının onları anmak ve bizleri yalnız bırakmamaları tek tesellimizdir. Onlara olan özlemimiz her yıl yeniden tazelenerek devam etmektedir dedi.

Konuşmaların ardından okunan kuran ve dualar sonunda anma törenine katılanlara helva dağıtılarak bu tören sona erdirildi. Törene katılanlardan bazıları ise bir başka cenazenin defni için orada kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.