ERCENGİZ ZİYARET YOĞUNLUĞU NEDENİYLE HALK GÜNÜ’NE ÇEVİRDİ

YAŞAM 21.04.2019 - 13:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4001+ kez okundu.
 

ERCENGİZ ZİYARET YOĞUNLUĞU NEDENİYLE HALK GÜNÜ’NE ÇEVİRDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi programlarının ve tebrik ziyaretlerinin yoğun geçmesi nedeniyle Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Ercengiz, Cumartesi günü saat 14.00’e kadar vatandaşları makamında ağırladı, şikayetlerini dinledi ve taleplerini aldı. Başkanlık Makamında devam eden Halk Günü ile vatandaşlarla tek tek görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, gerçekleşen toplantıda da vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini de dinliyor. Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşlarımız tebrik ziyaretinde bulunup iyi dileklerini iletiyorlar, şikayetlerini ve taleplerini dile getiriyorlar. Talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar. Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” şeklinde konuştu. Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti ve yeni görev döneminde kendilerine başarılar diledi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi programlarının ve tebrik ziyaretlerinin yoğun geçmesi nedeniyle Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ercengiz, Cumartesi günü saat 14.00’e kadar vatandaşları makamında ağırladı, şikayetlerini dinledi ve taleplerini aldı. Başkanlık Makamında devam eden Halk Günü ile vatandaşlarla tek tek görüşerek, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, gerçekleşen toplantıda da vatandaşımızla bire bir görüşerek taleplerini de dinliyor.

Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşlarımız tebrik ziyaretinde bulunup iyi dileklerini iletiyorlar, şikayetlerini ve taleplerini dile getiriyorlar. Talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar. Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti ve yeni görev döneminde kendilerine başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.