ERDOĞAN’IN TEK MÜJDESİ SALDA GÖLÜ VE ÇEVRESİ

GÜNDEM 18.02.2019 - 18:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3384+ kez okundu.
 

ERDOĞAN’IN TEK MÜJDESİ SALDA GÖLÜ VE ÇEVRESİ

Başkan Erdoğan, "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz." dedi.
           SALDA GÜLÜ ÇEVRESİNİ MİLLET BAHÇELERİ İLE DONATACAĞIZ   Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz. 475 yataklı Burdur Devlet Hastanesinin inşasına yakında başlıyoruz. Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik. Laf değil iş yapıyoruz, iş. Burdur şehir merkezine içme suyu temin edeceğimiz projelerimizi hazırladık. Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz, su çekilmesini telafi edeceğiz. Şehir şebekesi konusunda yaptığı açıklamada; Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemeği için vatandaşımız suyu içemiyor.               DIŞ POLİTİKA DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR DA BULUNDU. Başkan Recep tayip Erdoğan, Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim. Belki yarın, belki yarından da yakın ülkemize yönelik hayasız hareketleri durdurmak için harekete geçmeye kararlıyız. Söz verildiği gibi Münbiç'in terör örgütü mensuplarından temizlenmesini bekliyoruz. Fırat'ın doğusundaki terör örgütü yapılanmasına sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim yanımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız. Mesele Türkiye'nin beka meselesidir. Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler kendilerini hak sahibi görüyor. Benim 911 kilometre sınırım var, ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle 25 kuruşa simit? Güvenlik kaygılarını anlayışla karşılamalılar.                     BURDURA 9 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK Burdur'u hizmetlerimizle ileriye taşıdık. Burdur'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Burdur'a Bucak'a Gölhisar'a gençlik merkezleri gibi sosyal tesisler yaptık. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi'ni yapacağız. Yeni yapılacak Burdur Devlet Hastanesinin yanına 40 bin metrekarelik bir alana millet bahçesi yapacağız. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini biz yaptık. Bu gün otuz üç bin öğrencisi var. eğitimde 1100 derslik yaptık. 3383 kapasiteli öğrenci yurdu yaptık. Gelecek yıl ise Bucak da ve Burdur da yeni yurtlar açacağız.      
Başkan Erdoğan, "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz." dedi.

           SALDA GÜLÜ ÇEVRESİNİ MİLLET BAHÇELERİ İLE DONATACAĞIZ

 

Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz. 475 yataklı Burdur Devlet Hastanesinin inşasına yakında başlıyoruz. Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik. Laf değil iş yapıyoruz, iş. Burdur şehir merkezine içme suyu temin edeceğimiz projelerimizi hazırladık. Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz, su çekilmesini telafi edeceğiz. Şehir şebekesi konusunda yaptığı açıklamada; Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemeği için vatandaşımız suyu içemiyor.

              DIŞ POLİTİKA DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR DA BULUNDU.

Başkan Recep tayip Erdoğan, Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim. Belki yarın, belki yarından da yakın ülkemize yönelik hayasız hareketleri durdurmak için harekete geçmeye kararlıyız. Söz verildiği gibi Münbiç'in terör örgütü mensuplarından temizlenmesini bekliyoruz. Fırat'ın doğusundaki terör örgütü yapılanmasına sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim yanımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız. Mesele Türkiye'nin beka meselesidir. Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler kendilerini hak sahibi görüyor. Benim 911 kilometre sınırım var, ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle 25 kuruşa simit? Güvenlik kaygılarını anlayışla karşılamalılar.

                    BURDURA 9 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK

Burdur'u hizmetlerimizle ileriye taşıdık. Burdur'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Burdur'a Bucak'a Gölhisar'a gençlik merkezleri gibi sosyal tesisler yaptık. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi'ni yapacağız. Yeni yapılacak Burdur Devlet Hastanesinin yanına 40 bin metrekarelik bir alana millet bahçesi yapacağız. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini biz yaptık. Bu gün otuz üç bin öğrencisi var. eğitimde 1100 derslik yaptık. 3383 kapasiteli öğrenci yurdu yaptık. Gelecek yıl ise Bucak da ve Burdur da yeni yurtlar açacağız.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.