ERKAN: “KOCAALİLER BELEDİYESİ İYİ BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİDİR

SİYASET 14.02.2021 - 14:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3487+ kez okundu.
 

ERKAN: “KOCAALİLER BELEDİYESİ İYİ BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİDİR

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kocaaliler Belediyesi’nin çalışmalarına vurgu yaparak: “ Belediyecilik, için hafta sonu bile hizmetini sürdürmektedir.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Burdur Kocaaliler Belediyesi’nin çalışmalarına vurgu yaparak: “İYİ Belediye, hafta sonu bile hizmetini sürdüren ve ilini ilçesini vatandaşı için en güzel şekilde yaşanabilir kılan belediyedir” dedi. Erkan, Burdur Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’nin çalışmalarına dair şunları aktardı: “İYİ Parti Türkiye’nin her yerinde ilçe başkanlıklarının sürdürdüğü çalışmalar ve hizmetinde olduğu belediyecilik anlayışıyla vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor. İYİ Parti, Burdur Kocaaliler Belediyesi’ni iki yıl önce devraldı ve iki yıldır sürdürdüğü çalışmalar ve düzenlemelerle tüm Kocaalililerin takdirini kazandı.” “HAFTA SONU DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR” Kocaali Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’nin hafta sonu bile sürdürdüğü çalışmaları anlatan Erkan şöyle devam etti: “Kocaaliler Belediyesi, yaptığı çevre düzenlemeleri ve hala sürdürdüğü su kanalları yenilenmesiyle Kocaaliler’i geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyor. Hafta sonu da devam eden tüm çalışmaları Mübarek Ramazan Bayramı’na yetiştirmeyi hedefliyor. Elbette biz de İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı olarak Başkanımızın tüm çalışmalarını takdirle destekliyoruz. Kocaali Belediyesi İYİ Parti Belediyeciliğin güzel örneklerindendir. Temennimiz ülkemizin her yerine İYİ Belediye anlayışıyla hizmet sunmaktır.”  
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kocaaliler Belediyesi’nin çalışmalarına vurgu yaparak: “ Belediyecilik, için hafta sonu bile hizmetini sürdürmektedir.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Burdur Kocaaliler Belediyesi’nin çalışmalarına vurgu yaparak: “İYİ Belediye, hafta sonu bile hizmetini sürdüren ve ilini ilçesini vatandaşı için en güzel şekilde yaşanabilir kılan belediyedir” dedi.

Erkan, Burdur Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’nin çalışmalarına dair şunları aktardı:

“İYİ Parti Türkiye’nin her yerinde ilçe başkanlıklarının sürdürdüğü çalışmalar ve hizmetinde olduğu belediyecilik anlayışıyla vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor. İYİ Parti, Burdur Kocaaliler Belediyesi’ni iki yıl önce devraldı ve iki yıldır sürdürdüğü çalışmalar ve düzenlemelerle tüm Kocaalililerin takdirini kazandı.”

“HAFTA SONU DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Kocaali Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’nin hafta sonu bile sürdürdüğü çalışmaları anlatan Erkan şöyle devam etti:

“Kocaaliler Belediyesi, yaptığı çevre düzenlemeleri ve hala sürdürdüğü su kanalları yenilenmesiyle Kocaaliler’i geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyor. Hafta sonu da devam eden tüm çalışmaları Mübarek Ramazan Bayramı’na yetiştirmeyi hedefliyor. Elbette biz de İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı olarak Başkanımızın tüm çalışmalarını takdirle destekliyoruz. Kocaali Belediyesi İYİ Parti Belediyeciliğin güzel örneklerindendir. Temennimiz ülkemizin her yerine İYİ Belediye anlayışıyla hizmet sunmaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.