ESNAFA KANDİL SİMİDİ BELEDİYEDEN

GÜNDEM 27.02.2020 - 12:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4049+ kez okundu.
 

ESNAFA KANDİL SİMİDİ BELEDİYEDEN

Burdur Belediyesi, üç ayların girmesi ile birlikte ilk kandil gecesi olan "Regaip Kandili" münasebetiyle esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
Burdur Belediye Personelleri üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili sebebiyle, şehir merkezi ve Gazi Caddesi üzerindeki esnaf ve iş yerlerine 5 bin kutu Kandil Simidi dağıttı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Rahmet ve bereket ayları olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’ne ulaştığımızı belirterek,  “Belediyemiz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtılıyor. Üç aylar, günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin, dayanışma örneklerinin en güzel sergilendiği aylardır. Vatandaşlarımızın, Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da öne çıktığı, manevi dünyamızda önemli bir yeri bulunan Regaip Kandillerini kutluyorum.
Burdur Belediyesi, üç ayların girmesi ile birlikte ilk kandil gecesi olan "Regaip Kandili" münasebetiyle esnaf ve vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Burdur Belediye Personelleri üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili sebebiyle, şehir merkezi ve Gazi Caddesi üzerindeki esnaf ve iş yerlerine 5 bin kutu Kandil Simidi dağıttı.  

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Rahmet ve bereket ayları olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’ne ulaştığımızı belirterek,  “Belediyemiz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtılıyor. Üç aylar, günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin, dayanışma örneklerinin en güzel sergilendiği aylardır. Vatandaşlarımızın, Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da öne çıktığı, manevi dünyamızda önemli bir yeri bulunan Regaip Kandillerini kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.