EV SAHİBİ KİRACI TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

DİĞER 19.01.2017 - 20:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3482+ kez okundu.
 

EV SAHİBİ KİRACI TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Burdur Karamanlı İlçesi’nde iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karamanlı 'da  gerçekleşen olayda ev sahibi kiracı tartışması olduğu  ve  çıkmak istemeyen kiracının,  evine gelen  ev sahibiyle birlikte yanında ki 2kişi ‘yi vurduğu öğrenildi. Tanınmış iş adamlarından biri olduğu öğrenilen kişi, yanına bir kişi ve şoförünü alarak ihtar çekilmesine rağmen çıkamayan kiracıları ile konuşmaya gittikleri, çıkmak istemeyen kiracının ise silahına davranarak gelen 3 kişiyi vurduğu bilgilerine ulaşıldı.  Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ekibi sevk edilirken, yaralıların Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği, yaralılardan bir kişi hayatını kaybederken diğer iki kişinin durumunun kritik olduğu ifade edildi
Burdur Karamanlı İlçesi’nde iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karamanlı 'da  gerçekleşen olayda ev sahibi kiracı tartışması olduğu  ve  çıkmak istemeyen kiracının,  evine gelen  ev sahibiyle birlikte yanında ki 2kişi ‘yi vurduğu öğrenildi.

Tanınmış iş adamlarından biri olduğu öğrenilen kişi, yanına bir kişi ve şoförünü alarak ihtar çekilmesine rağmen çıkamayan kiracıları ile konuşmaya gittikleri, çıkmak istemeyen kiracının ise silahına davranarak gelen 3 kişiyi vurduğu bilgilerine ulaşıldı.

 Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ekibi sevk edilirken, yaralıların Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği, yaralılardan bir kişi hayatını kaybederken diğer iki kişinin durumunun kritik olduğu ifade edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.