EVLERE KOMEDYEN SERVİSİ

SANAT 10.01.2021 - 11:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4070+ kez okundu.
 

EVLERE KOMEDYEN SERVİSİ

Barbaros Uzunöner StandUp gösterisi ile evinize geliyor. Türk Müsün Canım? Adlı gösteri dünyada bir ilke imza atacak,
Barbaros Uzunöner StandUp gösterisi ile evinize geliyor. Pandemi nedeniyle tiyatroda seyircileri ile buluşamayan komedyen, online gösteri ile herkesi evlerinde güldürmeye hazırlanıyor. Türk Müsün Canım? Adlı gösteri dünyada bir ilke imza atarak, aynı anda farklı ülkelerden seyredilebilen ilk StandUp olacak.11 Ocak Perşembe 21.00:da başlayacak gösterinin biletleri Mobilet üzerinden satışta. Seyirci koltuklarında oturup sahnedeki komedyene gülmek yerine, evinizin koltuğunda oturup performansı seyredebileceksiniz. Dünyanın her yerinden seyredilebilecek olan gösteri, bizi bize severek sevdirerek anlatıyor, kızarak kızdırarak değil. Yaşarken fark etmediğimiz komiklikleri seyrederken fark edeceğimiz oyun çok güldürecek. Ünlü tiyatrocu ve standup ustası Barbaros Uzunöner “ Hep seyirci bize geliyordu, bu kez biz seyircilere gidiyoruz. Dünyanın her yerinden aynı anda seyredilecek olmak çok keyifli. 11 Ocak akşamı Online StandUp gösterime beklerim. Dijital alkışınız bol olsun“ dedi.  
Barbaros Uzunöner StandUp gösterisi ile evinize geliyor. Türk Müsün Canım? Adlı gösteri dünyada bir ilke imza atacak,

Barbaros Uzunöner StandUp gösterisi ile evinize geliyor. Pandemi nedeniyle tiyatroda seyircileri ile buluşamayan komedyen, online gösteri ile herkesi evlerinde güldürmeye hazırlanıyor. Türk Müsün Canım? Adlı gösteri dünyada bir ilke imza atarak, aynı anda farklı ülkelerden seyredilebilen ilk StandUp olacak.11 Ocak Perşembe 21.00:da başlayacak gösterinin biletleri Mobilet üzerinden satışta. Seyirci koltuklarında oturup sahnedeki komedyene gülmek yerine, evinizin koltuğunda oturup performansı seyredebileceksiniz. Dünyanın her yerinden seyredilebilecek olan gösteri, bizi bize severek sevdirerek anlatıyor, kızarak kızdırarak değil. Yaşarken fark etmediğimiz komiklikleri seyrederken fark edeceğimiz oyun çok güldürecek.

Ünlü tiyatrocu ve standup ustası Barbaros Uzunöner “ Hep seyirci bize geliyordu, bu kez biz seyircilere gidiyoruz. Dünyanın her yerinden aynı anda seyredilecek olmak çok keyifli. 11 Ocak akşamı Online StandUp gösterime beklerim. Dijital alkışınız bol olsun“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.