FAHRİ DOKTORA PAYESİ VERİLDİ

YAŞAM 12.10.2016 - 13:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3309+ kez okundu.
 

FAHRİ DOKTORA PAYESİ VERİLDİ

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından şahsına verilen fahri doktora payesi nedeniyle Üniversite de biniş giymek için geldiği Burdur da mahiyeti ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Olpak ilk ziyaretini Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başladı.  Burada yaptığı açıklamada MÜSİAD’ın ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak hayatına devam ettiğini, kendisinin ise bu görevi 4 yıldır sürdürdüğünü söyledi. Olpak zaman zaman memleketi olan Burdur’a geldiğini belirtti. Bu kez de gelişinin nedenini kendisi için Üniversitenin “Fahri Doktora Unvanı” vermesi neden olduğunu söyledi Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Valilik ziyareti sonrasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın yanı sıra MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve MÜSİAD üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, “Türkiye’nin bir dünya ülkesi olarak anılabilmesi, çağın gerekliliklerini yerine getirerek mümkün olacaktır. Bu anlamda daha güçlü olmamız, daha çok birbirimize sarılmamız gerekiyor. MÜSİAD olarak yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz ziyaret anısına MÜSİAD Başkanı Nail Olpak’a Alaca Dokuması hediye etti.   
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından fahri doktora payesi verildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından şahsına verilen fahri doktora payesi nedeniyle Üniversite de biniş giymek için geldiği Burdur da mahiyeti ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Olpak ilk ziyaretini Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek başladı.

 Burada yaptığı açıklamada MÜSİAD’ın ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak hayatına devam ettiğini, kendisinin ise bu görevi 4 yıldır sürdürdüğünü söyledi. Olpak zaman zaman memleketi olan Burdur’a geldiğini belirtti. Bu kez de gelişinin nedenini kendisi için Üniversitenin “Fahri Doktora Unvanı” vermesi neden olduğunu söyledi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Valilik ziyareti sonrasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın yanı sıra MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, “Türkiye’nin bir dünya ülkesi olarak anılabilmesi, çağın gerekliliklerini yerine getirerek mümkün olacaktır. Bu anlamda daha güçlü olmamız, daha çok birbirimize sarılmamız gerekiyor. MÜSİAD olarak yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz ziyaret anısına MÜSİAD Başkanı Nail Olpak’a Alaca Dokuması hediye etti. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.