FATİH MAHALLESİ YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YAŞAM 09.10.2020 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3142+ kez okundu.
 

FATİH MAHALLESİ YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesinde yaya kaldırımı yapım çalışmalarına başladı.
Bucak İlçesi Fatih Mahallesinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz Süleyman Demirel Bulvarının önemli bir trafik yoğunluğunu azaltan ve özellikle Okul dönemlerinde daha yoğun bir trafik akışı olan Oruç Reis Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasında bulunan 1535,1560 ve 1571 sokaklarımızda yaya kaldırımı yapım çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık bir km uzunluğunda olan bu sokaklarımızda Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, elektrik, telekom ve doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanmıştı. Bu asfalt sezonunda sokaklarımızı sıcak asfalt ile kapladık. Şimdide sokaklarımızda çift yönlü olarak yaya kaldırımı yapıyoruz.”dedi. 1,5 YILDA 5 KM ENGELLİ TAŞI DÖŞENDİ Başkan Ünal açıklamasının devamında Hiç bir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını belirterek, her sağlıklı bireyin de birer engelli adayı olduğunun altını çizerek “Yaya kaldırımlarımızda engelli vatandaşlarımızı da düşünerek, engelli taşı döşemesi yapıyoruz. Yaya kaldırımlarımızı gerek engelli taşı yönlendirmeleri ile gerekse iniş çıkış rampaları ile vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kullanımlarına uygun olarak yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa yaklaşık 5000 metre civarında engelli taşı döşemesi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bucak ve Bucak halkımız için hizmet seferberliğimiz sürecek.” dedi.  
Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesinde yaya kaldırımı yapım çalışmalarına başladı.

Bucak İlçesi Fatih Mahallesinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz Süleyman Demirel Bulvarının önemli bir trafik yoğunluğunu azaltan ve özellikle Okul dönemlerinde daha yoğun bir trafik akışı olan Oruç Reis Caddesi ile 23 Nisan Caddesi arasında bulunan 1535,1560 ve 1571 sokaklarımızda yaya kaldırımı yapım çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık bir km uzunluğunda olan bu sokaklarımızda Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, elektrik, telekom ve doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanmıştı. Bu asfalt sezonunda sokaklarımızı sıcak asfalt ile kapladık. Şimdide sokaklarımızda çift yönlü olarak yaya kaldırımı yapıyoruz.”dedi.

1,5 YILDA 5 KM ENGELLİ TAŞI DÖŞENDİ

Başkan Ünal açıklamasının devamında Hiç bir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını belirterek, her sağlıklı bireyin de birer engelli adayı olduğunun altını çizerek “Yaya kaldırımlarımızda engelli vatandaşlarımızı da düşünerek, engelli taşı döşemesi yapıyoruz. Yaya kaldırımlarımızı gerek engelli taşı yönlendirmeleri ile gerekse iniş çıkış rampaları ile vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kullanımlarına uygun olarak yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa yaklaşık 5000 metre civarında engelli taşı döşemesi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bucak ve Bucak halkımız için hizmet seferberliğimiz sürecek.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.