FEDERASYON BAŞKANLARI ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ.

GÜNDEM 19.02.2016 - 18:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3391+ kez okundu.
 

FEDERASYON BAŞKANLARI ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı için Burdur’a gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Antalya Gazeteciler Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı'nın beraberinde, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Mevlüt Yeni, Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, Basın İlan Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, AGF Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Kalender, Gazete Sahipleri Dernek Başkanı Ahmet Duran, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Tortop, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Tunç, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve gazeteciler yer aldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Burdur'daki Gazeteci arkadaşlar ile bir araya gelip kendilerine meslek sorunları ile ilgili eğitim semineri vereceklerini ifade etti. Burdur’a sürekli geldiği belirten Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni ise Burdur’a güzel çalışmalar yapıldığını gözlemledim. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ecengiz, “Sizleri Burdur’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burdur’un tanıtılmasında siz değerli gazetecilerin önemi büyük. Şikayet etmek yerine bir yerden başlamak gerekir. Burdur’u iyi tanıtmamız gerekiyor.” diye konuştu. Federasyon Başkanı Yeni ziyaretlerinin sonunda Başkan Ercengiz’e kalem hediye etti.  
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı için Burdur’a gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Antalya Gazeteciler Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı'nın beraberinde, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Mevlüt Yeni, Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, Basın İlan Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, AGF Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Kalender, Gazete Sahipleri Dernek Başkanı Ahmet Duran, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Tortop, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Tunç, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve gazeteciler yer aldı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Burdur'daki Gazeteci arkadaşlar ile bir araya gelip kendilerine meslek sorunları ile ilgili eğitim semineri vereceklerini ifade etti.

Burdur’a sürekli geldiği belirten Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni ise Burdur’a güzel çalışmalar yapıldığını gözlemledim. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ecengiz, “Sizleri Burdur’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burdur’un tanıtılmasında siz değerli gazetecilerin önemi büyük. Şikayet etmek yerine bir yerden başlamak gerekir. Burdur’u iyi tanıtmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Yeni ziyaretlerinin sonunda Başkan Ercengiz’e kalem hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.