FETHİYE ÇİFTETELLİSİ YENİDEN YORUMLANIYOR

KÜLTÜR 22.10.2020 - 11:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2640+ kez okundu.
 

FETHİYE ÇİFTETELLİSİ YENİDEN YORUMLANIYOR

Fethiye müzik piyasasının en sevilen seslerinden olan Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor.
Cover furyasına Fethiye Çiftetellisi de ekleniyor. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanması oldukça yaygınlaştı. Bu akımdan Fethiye Çiftetellisin de payına düşeni alması ve yepyeni yorumuyla artık barların, diskoların, clup ve plajların vazgeçilmezi listesine girmesi hedefleniyor. Fethiye çiftetellisinin cover yapılmasının fikir annesi olan sanatçı Banu Büyüksolak, bu konuda ilk olarak Netd Müzik ile anlaşmaya vardık. Youtube kanalında coverımız beğeniye sunulacak. Müzik çalışmamız için Sütüdyo M sahibi Mustafa Mert ve klip çekimi içinde Yasin Koç ile çalışmayı planlıyoruz. Projemiz Fethiye Belediyesi tarafında da desteklenmektedir, diye açıklamada bulundu  
Fethiye müzik piyasasının en sevilen seslerinden olan Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor.

Cover furyasına Fethiye Çiftetellisi de ekleniyor. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanması oldukça yaygınlaştı. Bu akımdan Fethiye Çiftetellisin de payına düşeni alması ve yepyeni yorumuyla artık barların, diskoların, clup ve plajların vazgeçilmezi listesine girmesi hedefleniyor.

Fethiye çiftetellisinin cover yapılmasının fikir annesi olan sanatçı Banu Büyüksolak, bu konuda ilk olarak Netd Müzik ile anlaşmaya vardık. Youtube kanalında coverımız beğeniye sunulacak. Müzik çalışmamız için Sütüdyo M sahibi Mustafa Mert ve klip çekimi içinde Yasin Koç ile çalışmayı planlıyoruz. Projemiz Fethiye Belediyesi tarafında da desteklenmektedir, diye açıklamada bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.