FETÖ/ PDY ZANLISI SUÇ DELİLLERİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

ASAYİŞ 23.02.2017 - 17:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4592+ kez okundu.
 

FETÖ/ PDY ZANLISI SUÇ DELİLLERİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü zanlısı gözaltına alındı.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün haberleşme aracı olan Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen İlimiz Kemer ilçesinde ikamet etmekte olan H.A. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. H.A. isimli şahsın ikametinde ve eklentisinde (samanlık) yapılan aramada 4 adet çeşitli marka ve model cep telefonu ve telefonlara ait 3 adet sim kart, 4 adet çeşitli marka ve model Laptop ve şifre bulunan not kağıdı, 1 adet harici harddisk, 2 adet flashbellek, 3 adet çeşitli marka ve model cihaz, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü elebaşı Fethullah GÜLEN’ e ait 5 adet kitap, 13 adet CD ve 7 adet kaset ele geçirilmiştir. Digital cihaz ve materyallere gerekli inceleme yapılmak üzere el konulmuştur.                                HIRSIZLIK ZANLILARI GÖZ ALTINA ALINDI  Kışla Mahallesi Antalya – Burdur karayolu Belediyeye ait iletişim vericilerinin bulunduğu mevkide 07 R 1466 plakalı New Holland marka traktörün çalınması, Batmazlar Tarım Aletleri isimli iş yerinin deposundan traktör kepçesinin çalınması ve Karayolları 13. Şube Şefliğine ait Burdur-Isparta Karayolu Organize Sanayi Kavşağı orta refüjde bulunan su genleşme tankının çalınması olayının (3 hırsızlık olayı) şüphelisi A.G.(27) isimli şahıs Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, 22.02.2017 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli A.G. (27) isimli şahsın işlemleri tamamlanarak 23.02.2017 tarihinde Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü zanlısı gözaltına alındı.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün haberleşme aracı olan Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen İlimiz Kemer ilçesinde ikamet etmekte olan H.A. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. H.A. isimli şahsın ikametinde ve eklentisinde (samanlık) yapılan aramada 4 adet çeşitli marka ve model cep telefonu ve telefonlara ait 3 adet sim kart, 4 adet çeşitli marka ve model Laptop ve şifre bulunan not kağıdı, 1 adet harici harddisk, 2 adet flashbellek, 3 adet çeşitli marka ve model cihaz, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü elebaşı Fethullah GÜLEN’ e ait 5 adet kitap, 13 adet CD ve 7 adet kaset ele geçirilmiştir. Digital cihaz ve materyallere gerekli inceleme yapılmak üzere el konulmuştur.

                               HIRSIZLIK ZANLILARI GÖZ ALTINA ALINDI 

Kışla Mahallesi Antalya – Burdur karayolu Belediyeye ait iletişim vericilerinin bulunduğu mevkide 07 R 1466 plakalı New Holland marka traktörün çalınması, Batmazlar Tarım Aletleri isimli iş yerinin deposundan traktör kepçesinin çalınması ve Karayolları 13. Şube Şefliğine ait Burdur-Isparta Karayolu Organize Sanayi Kavşağı orta refüjde bulunan su genleşme tankının çalınması olayının (3 hırsızlık olayı) şüphelisi A.G.(27) isimli şahıs Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, 22.02.2017 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli A.G. (27) isimli şahsın işlemleri tamamlanarak 23.02.2017 tarihinde Burdur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.