FUAR DÜZENLEME KOMİTESİ SON KEZ TOPLANDI

TEKNOLOJİ 25.04.2018 - 10:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3876+ kez okundu.
 

FUAR DÜZENLEME KOMİTESİ SON KEZ TOPLANDI

Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesi vali ve düzenleme komitesi hazırlıkları gözden geçirdi.
Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesi Vali Şerif Yılmaz başkanlığında, düzenleme komitesinde yer alan paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla danışma kurulu toplantısı yapıldı.   26 – 29 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacak Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.   Resmi açılış töreni 26 Nisan Perşembe günü yapılacak fuar öncesi tüm paydaşlar Vali Yılmaz başkanlığında Grand Özeren Otel’de toplandılar.   Toplantı gündeminde yer alan Fuar Organizasyonu içerisinde yapılacak Koyun Keçi ve Damızlık İnek Yarışmaları ile ilgili son değerlendirmelerin yapıldığı ve yarışmaları üstlenen STK başkanları tarafından bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda ayrıca ziyaretçi organizasyonları ile ilgili bilgiler paylaşıldı.     Vali Yılmaz yapılacak fuarın hayırlı olmasını dileyerek, Teke Yöresi’nin Kültür Başkenti ilimizde ev sahipliği yapacağımız Tarım ve Hayvancılığın kalbinin atacağı bu fuara başta ilimiz olmak üzere bölgemiz ve ülkemizin dört bir yanından çiftçilerimizi, üreticilerimizi ve sektörün tüm kesimlerini beklediklerini ifade ederek, herkesi fuara davet etti.  
Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesi vali ve düzenleme komitesi hazırlıkları gözden geçirdi.

Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesi Vali Şerif Yılmaz başkanlığında, düzenleme komitesinde yer alan paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla danışma kurulu toplantısı yapıldı.

 

26 – 29 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacak Burdur Teke Yöresi 4. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Resmi açılış töreni 26 Nisan Perşembe günü yapılacak fuar öncesi tüm paydaşlar Vali Yılmaz başkanlığında Grand Özeren Otel’de toplandılar.

 

Toplantı gündeminde yer alan Fuar Organizasyonu içerisinde yapılacak Koyun Keçi ve Damızlık İnek Yarışmaları ile ilgili son değerlendirmelerin yapıldığı ve yarışmaları üstlenen STK başkanları tarafından bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda ayrıca ziyaretçi organizasyonları ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

 

 

Vali Yılmaz yapılacak fuarın hayırlı olmasını dileyerek, Teke Yöresi’nin Kültür Başkenti ilimizde ev sahipliği yapacağımız Tarım ve Hayvancılığın kalbinin atacağı bu fuara başta ilimiz olmak üzere bölgemiz ve ülkemizin dört bir yanından çiftçilerimizi, üreticilerimizi ve sektörün tüm kesimlerini beklediklerini ifade ederek, herkesi fuara davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.