GAZETECİLER CEMİYETİ’DE İFTAR KERVANINA KATILDI.

YAŞAM 30.05.2017 - 13:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4633+ kez okundu.
 

GAZETECİLER CEMİYETİ’DE İFTAR KERVANINA KATILDI.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Tarafından Serenler de düzenlenen iftara katıldı.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak Serenler Otel de düzenledikleri iftar davetlerine katılımından dolayı Burdur Valisi Yılmaz’a teşekkür etti. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkan Kürşat Tuncel ve cemiyet yönetimi Vali Yılmaz ve beraberindekilere memnuniyetlerini ifade etti. Düzenlenen İftar yemeğinde Başkan Tuncel'le birlikte Cemiyet Yönetiminden Mesut Madan, Bilal Karasakal, Serkan Şimşek, Meral Öztürk, Abdurrahman Kızılkaya ve Bahtiyar Turan yer aldı. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir ve cemiyet üyeleri programa katıldı. Burdur Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen İftar sonrası sohbet ortamında devam eden programda Cemiyet olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali Şerif Yılmaz'a bilgiler veren Başkan Tuncel, Yönetim olarak göreve geldikleri bir yıllık süre içerisinde yaptıkları bazı etkinlik ve programları kendisiyle paylaştı. Yönetim olarak önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları bazı programlarla ilgili de Vali Yılmaz'a  bilgiler veren Cemiyet Yönetimi, bazı konularla ilgili kendisiyle fikir alışverişinde bulundu. Vali Yılmaz yapacakları programlarla ilgili olarak kendisinin bilgilendirilmesi halinde valilik olarak katkı noktasında yapılması gereken desteği vereceğini ifade etti. İftarın samimi bir havada geçmesinin ardından, taraflar iftardan sonra ayrıldılar.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Tarafından Serenler de düzenlenen iftara katıldı.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak Serenler Otel de düzenledikleri iftar davetlerine katılımından dolayı Burdur Valisi Yılmaz’a teşekkür etti. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkan Kürşat Tuncel ve cemiyet yönetimi Vali Yılmaz ve beraberindekilere memnuniyetlerini ifade etti.

Düzenlenen İftar yemeğinde Başkan Tuncel'le birlikte Cemiyet Yönetiminden Mesut Madan, Bilal Karasakal, Serkan Şimşek, Meral Öztürk, Abdurrahman Kızılkaya ve Bahtiyar Turan yer aldı. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir ve cemiyet üyeleri programa katıldı.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen İftar sonrası sohbet ortamında devam eden programda Cemiyet olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali Şerif Yılmaz'a bilgiler veren Başkan Tuncel, Yönetim olarak göreve geldikleri bir yıllık süre içerisinde yaptıkları bazı etkinlik ve programları kendisiyle paylaştı.

Yönetim olarak önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları bazı programlarla ilgili de Vali Yılmaz'a  bilgiler veren Cemiyet Yönetimi, bazı konularla ilgili kendisiyle fikir alışverişinde bulundu.

Vali Yılmaz yapacakları programlarla ilgili olarak kendisinin bilgilendirilmesi halinde valilik olarak katkı noktasında yapılması gereken desteği vereceğini ifade etti. İftarın samimi bir havada geçmesinin ardından, taraflar iftardan sonra ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.