GENÇ SANATÇI KISA SÜREDE MİLYONLARA ULAŞTI

SANAT 04.01.2020 - 17:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3678+ kez okundu.
 

GENÇ SANATÇI KISA SÜREDE MİLYONLARA ULAŞTI

Güçlü sesi ve yorumuyla kısa bir sürede “Sevgi Yürek İster” düetiyle dikkatleri üstüne çeken Dilek Şimşek, başarıdan başarıya koşuyor
 ‘Sevgi Yürek İster şarkısı dijital platformlarda adeta ‘tık’lanma rekoru kıran güzel sanatçı Dilek Şimşek hedefi 12’den vuracağını söyledi. Sanatına güvendiğini belirten sanatçı kısas sürede müzik listelerini altüst etmeyi başaracağına inandığını dile getirdi. Genç sanatçı olarak sahnelerde ve sosyal medyada çok yeni çiçeği burnunda bir şahatçı olduğunu ifade etti. Dilek Şimşek Şarkısının dillere dolandığını ifade eden Şimek,’ “Seslendirdiğimiz eser ile milyonlara ulaştık. Şarkı dijital medya ya yüklendikten 24 saat sonra harika bir ilgi gördü. Yüzbinlerce kişinin duygularına tercüman oldu başarı grafiğim hızla yükseliyor dedi.  
Güçlü sesi ve yorumuyla kısa bir sürede “Sevgi Yürek İster” düetiyle dikkatleri üstüne çeken Dilek Şimşek, başarıdan başarıya koşuyor

 ‘Sevgi Yürek İster şarkısı dijital platformlarda adeta ‘tık’lanma rekoru kıran güzel sanatçı Dilek Şimşek hedefi 12’den vuracağını söyledi. Sanatına güvendiğini belirten sanatçı kısas sürede müzik listelerini altüst etmeyi başaracağına inandığını dile getirdi. Genç sanatçı olarak sahnelerde ve sosyal medyada çok yeni çiçeği burnunda bir şahatçı olduğunu ifade etti.

Dilek Şimşek Şarkısının dillere dolandığını ifade eden Şimek,’ “Seslendirdiğimiz eser ile milyonlara ulaştık. Şarkı dijital medya ya yüklendikten 24 saat sonra harika bir ilgi gördü. Yüzbinlerce kişinin duygularına tercüman oldu başarı grafiğim hızla yükseliyor dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.