GENÇ SANATÇILAR MÜZİK DÜNYASININ TOZUNU ATTIRIYOR.

SANAT 12.05.2020 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4084+ kez okundu.
 

GENÇ SANATÇILAR MÜZİK DÜNYASININ TOZUNU ATTIRIYOR.

Sanatçı Hakan Ergün, Tüm dijital platformlarda yer alan Nefret adlı single çalışması daha ilk günden büyük bir yükseliş elde etti.
Sanatçı Geçtiğimiz aylarda Barış Manço'ya ait 'Ahmet Bey'in Ceketi' adlı şarkıya cover yaparak tüm dijital platformlarda yer alan Hakan Ergün şimdi de müzik severlerin karşısına Nefret adlı single çalışması ile çıkarak müzikseverlerin beğenisine sundu.  Anadolu rock müzik tarzında cover yaptığı şarkılarla büyük beğeni toplayan, sosyal sorumluluk projelerine fırsat buldukça katılarak gönüllerde taht kuran Hakan Ergün yeni sinle çalışmasını müziksevelerle buluşturdu. Söz ve müziğini kendisi yazmış olduğu Nefret adlı single çalışmasının aranjesini ise Ozan Gümrükçü üstlendi. Tüm dijital platformlarda yer alan Nefret adlı single çalışması daha ilk günden büyük bir yükseliş elde etti.  
Sanatçı Hakan Ergün, Tüm dijital platformlarda yer alan Nefret adlı single çalışması daha ilk günden büyük bir yükseliş elde etti.

Sanatçı Geçtiğimiz aylarda Barış Manço'ya ait 'Ahmet Bey'in Ceketi' adlı şarkıya cover yaparak tüm dijital platformlarda yer alan Hakan Ergün şimdi de müzik severlerin karşısına Nefret adlı single çalışması ile çıkarak müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Anadolu rock müzik tarzında cover yaptığı şarkılarla büyük beğeni toplayan, sosyal sorumluluk projelerine fırsat buldukça katılarak gönüllerde taht kuran Hakan Ergün yeni sinle çalışmasını müziksevelerle buluşturdu. Söz ve müziğini kendisi yazmış olduğu Nefret adlı single çalışmasının aranjesini ise Ozan Gümrükçü üstlendi. Tüm dijital platformlarda yer alan Nefret adlı single çalışması daha ilk günden büyük bir yükseliş elde etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.