GENÇ TURİZMCİ İLÇESİ’NE MODERN TURİZM İŞLETMESİ YAPTIRDI

TURİZM 24.05.2017 - 11:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4093+ kez okundu.
 

GENÇ TURİZMCİ İLÇESİ’NE MODERN TURİZM İŞLETMESİ YAPTIRDI

Burdur’a 71 kilometre uzaklığı olan 55 dakika da ulaşılabilen Tefenni ilçesine ‘Turizm İşletmesi açan genç turizmci Engin Erkan tatilcileri ilçeye çağırıyor.
Burdur-Tefenni İlçesinde işletmesini kuran ve işleten genç turizm işletmesinin sahibi Engin Erkan  kendisinin aynı zamanda Antalya da bir turizm işletmesinin bulunduğunu belirterek artık Avrupa ülkelerinden gelen orta yaş ve üstü turist’in Deniz, Kum, Güneş, gibi bir olgudan sıkıldığını ilçeye bunun alternatifi olan bir tesis kazandırdığını belirterek sözlerine devam etti. Tesisin bulunduğu alanın kendi mülkiyeti olduğunu ve bir dönem burada kanatlı hayvancılık gibi koşulları zor geliri düşük olan bir işletme vardı. Benim Antalya da bulunan turizm işletmemin de içinde olduğu bir kompleks haline dönüştürdüm. “Tefenni Willas” butik otel at çiftliği gençlerin ve orta yaş üstü turistlerin de tercih edeceği ‘Doğa yürüyüşleri’ Organik hobi bahçesi’ At çiftliği’ Bisiklet turu’ ATV safari’ Balık Avlama’ gibi çeşitli alternatifleri bir arada barındırmaktadır. Genç turizm işletmecisi Engin ERKAN, ilçenin doğal güzelliklerinin ötesinde Batı Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde birçok tarihi ve antik alanlara ulaşmak mümkündür. Doğa turizminin yanında essiz oksijen deposuna sahip ormanlarındaki ardıç ağaçlarının eteklerinde kuş sesleri eşliğinde size özel verandamızda kahve ve dinlenme keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca işletmemizde bulunan 4. Adet süit villa ve bir adet özel villa ile havuz ve kafeterya da aile bireylerimizin sizlere sunacağı yöre köy yumurtası, taze tereyağı, köy peyniri ve günlük taze süt ile keyifli kahvaltı imkanlarına kavuşmanın keyifli saatlerini yaşayabilirsiniz dedi.
Burdur’a 71 kilometre uzaklığı olan 55 dakika da ulaşılabilen Tefenni ilçesine ‘Turizm İşletmesi açan genç turizmci Engin Erkan tatilcileri ilçeye çağırıyor.

Burdur-Tefenni İlçesinde işletmesini kuran ve işleten genç turizm işletmesinin sahibi Engin Erkan  kendisinin aynı zamanda Antalya da bir turizm işletmesinin bulunduğunu belirterek artık Avrupa ülkelerinden gelen orta yaş ve üstü turist’in Deniz, Kum, Güneş, gibi bir olgudan sıkıldığını ilçeye bunun alternatifi olan bir tesis kazandırdığını belirterek sözlerine devam etti.

Tesisin bulunduğu alanın kendi mülkiyeti olduğunu ve bir dönem burada kanatlı hayvancılık gibi koşulları zor geliri düşük olan bir işletme vardı. Benim Antalya da bulunan turizm işletmemin de içinde olduğu bir kompleks haline dönüştürdüm. “Tefenni Willas” butik otel at çiftliği gençlerin ve orta yaş üstü turistlerin de tercih edeceği ‘Doğa yürüyüşleri’ Organik hobi bahçesi’ At çiftliği’ Bisiklet turu’ ATV safari’ Balık Avlama’ gibi çeşitli alternatifleri bir arada barındırmaktadır.

Genç turizm işletmecisi Engin ERKAN, ilçenin doğal güzelliklerinin ötesinde Batı Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde birçok tarihi ve antik alanlara ulaşmak mümkündür. Doğa turizminin yanında essiz oksijen deposuna sahip ormanlarındaki ardıç ağaçlarının eteklerinde kuş sesleri eşliğinde size özel verandamızda kahve ve dinlenme keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca işletmemizde bulunan 4. Adet süit villa ve bir adet özel villa ile havuz ve kafeterya da aile bireylerimizin sizlere sunacağı yöre köy yumurtası, taze tereyağı, köy peyniri ve günlük taze süt ile keyifli kahvaltı imkanlarına kavuşmanın keyifli saatlerini yaşayabilirsiniz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.