GENÇLER B GÜREŞ GURUP BİRİNCİLİĞİ KARŞILAŞMALARI BAŞLADI

SPOR 15.02.2019 - 17:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4577+ kez okundu.
 

GENÇLER B GÜREŞ GURUP BİRİNCİLİĞİ KARŞILAŞMALARI BAŞLADI

Spor Lisesi Hüsnü Bayer spor salonunda 12 ilden 340 güreşçinin katıldığı 2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları başladı.
2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları 15- 17 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Müsabakaların açılış seremonisini Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya yaptı. Kemerkaya spor karşılaşmalarının gençler arasında kültür alışverişinin de yanında güçlü irade kazanmalarına neden olmaktadır. Gönül ister ki sporun bütün dallarında spor etkinliklerinin hepsinin ilimizde yapılmasını arzularız. Ancak imkanlarımızın yetersizliği nedeniyle bu imkanların birçoğunu elde edemiyoruz. Gençlerimize müsabakalarda başarılar dilerim. 2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları başladı. Burdur da yapılacak olan güreş müsabakalarının ilk günü Grekoromen güreş stilinde belden yukarısı ile oyun taktik edilir. Ayakla oyun yapılmaz ve rakibin hücumu engellenmez. Kilolarında mindere çıkacak güreşçiler minder hakemi yanında masa da bulunan hakemler tarafından da değerlendirilecektir. Üçüncü günün sonunda dereceye giren güreşçilere ise madalyaları protokol tarafından verilecektir.  
Spor Lisesi Hüsnü Bayer spor salonunda 12 ilden 340 güreşçinin katıldığı 2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları başladı.

2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları 15- 17 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Müsabakaların açılış seremonisini Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya yaptı. Kemerkaya spor karşılaşmalarının gençler arasında kültür alışverişinin de yanında güçlü irade kazanmalarına neden olmaktadır. Gönül ister ki sporun bütün dallarında spor etkinliklerinin hepsinin ilimizde yapılmasını arzularız. Ancak imkanlarımızın yetersizliği nedeniyle bu imkanların birçoğunu elde edemiyoruz. Gençlerimize müsabakalarda başarılar dilerim.

2018-2019 eğitim öğretim okul sporları gençler B gurup birinciliği karşılaşmaları başladı. Burdur da yapılacak olan güreş müsabakalarının ilk günü Grekoromen güreş stilinde belden yukarısı ile oyun taktik edilir. Ayakla oyun yapılmaz ve rakibin hücumu engellenmez. Kilolarında mindere çıkacak güreşçiler minder hakemi yanında masa da bulunan hakemler tarafından da değerlendirilecektir. Üçüncü günün sonunda dereceye giren güreşçilere ise madalyaları protokol tarafından verilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.