GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ YERLEŞTİRİLDİ

YAŞAM 14.10.2021 - 09:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3314+ kez okundu.
 

GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNERLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Burdur Belediyesi tarafından kazandırılan Katı Atık ve Bertaraf Tesisi kapsamında Şehir Merkezinin 20 farklı noktasına geri dönüşüm konteynerleri yerleştirildi.
Burdur Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından belirlenen 20 farklı noktaya ambalaj atığı konteynerleri yerleştirdi. Ambalaj atığı konteynerleri ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Kent genelinde bertaraf edilecek atık miktarını azaltmak, atıkların ekonomiye hammadde olarak kazandırılmasını sağlamak amacıyla belirlenen farklı noktalara ambalaj atığı konteynerleri yerleştirdik. Amacımız toplumda geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak, bunu bir yaşam biçimi haline getirmek ve farkındalık sağlamak. Yurttaşlarımızdan da ambalaj atıklarını bu geri dönüşüm konteynerlerine atarak destek olmalarını istiyoruz” dedi.
Burdur Belediyesi tarafından kazandırılan Katı Atık ve Bertaraf Tesisi kapsamında Şehir Merkezinin 20 farklı noktasına geri dönüşüm konteynerleri yerleştirildi.

Burdur Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından belirlenen 20 farklı noktaya ambalaj atığı konteynerleri yerleştirdi.

Ambalaj atığı konteynerleri ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Kent genelinde bertaraf edilecek atık miktarını azaltmak, atıkların ekonomiye hammadde olarak kazandırılmasını sağlamak amacıyla belirlenen farklı noktalara ambalaj atığı konteynerleri yerleştirdik. Amacımız toplumda geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak, bunu bir yaşam biçimi haline getirmek ve farkındalık sağlamak. Yurttaşlarımızdan da ambalaj atıklarını bu geri dönüşüm konteynerlerine atarak destek olmalarını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.