GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI

SAĞLIK 14.05.2018 - 18:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4351+ kez okundu.
 

GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye Cumhuriyeti tarafından sunulan ilgili hizmetlerin geliştirilmesi projesi kapsamında hayata geçirilen Göçmen Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldı.
Açılışa Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu başta olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, daire müdürleri ve sağlık personeli katıldı.   Geçici koruma altındaki Suriyelilerin sağlık statüsünün ve Programda Vali V. Balcıoğlu ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören konuşma yaptı.   Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu yaptığı konuşmada, “Daha önce Irak’ta yaşanan olaylar şimdi Suriye’de yaşanmakta. Komşularımız zor bir süreçten geçiyor. Bizde gerçekten bölgenin güçlü bir devleti olmanın sorumluluk ve anlayışı içerisinde yıllardan bu yana mağdur insanları misafir ettik. Bütün olumsuz gelişmelere rağmen Avrupa’nın verdiği sözleri tutmamalarına rağmen kendi imkanlarımızla kendi gücümüzle büyük bir insanlık örneği gösterdik. Suriyeli vatandaşlarımızı ülkemizin çeşitli yerlerinde misafir ediyoruz. Bunun yanında değişik tedbirler almamız gerekiyor. Hem onların geleceği için hem bizim geleceğimiz için tedbirler almamız gerekiyor. Sağlık tedbiri bunlardan bir tanesidir. Diğer kurumlarımıza da önemli görevler düşüyor. Geleceğe sağlıklı toplum bırakabilmek için eğitim, güvenlik ve sosyal içerikli bir takım önlemler almamız gerekiyor.   Tesisin açılışında başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.   Vali. Vekili Balcıoğlu yaptığı konuşma sonrası Göçmen Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası merkezi gezen Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Aygören’den kurum hakkında bilgi aldı.  
Türkiye Cumhuriyeti tarafından sunulan ilgili hizmetlerin geliştirilmesi projesi kapsamında hayata geçirilen Göçmen Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu başta olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, daire müdürleri ve sağlık personeli katıldı.

 

Geçici koruma altındaki Suriyelilerin sağlık statüsünün ve Programda Vali V. Balcıoğlu ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören konuşma yaptı.

 

Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu yaptığı konuşmada, “Daha önce Irak’ta yaşanan olaylar şimdi Suriye’de yaşanmakta. Komşularımız zor bir süreçten geçiyor. Bizde gerçekten bölgenin güçlü bir devleti olmanın sorumluluk ve anlayışı içerisinde yıllardan bu yana mağdur insanları misafir ettik. Bütün olumsuz gelişmelere rağmen Avrupa’nın verdiği sözleri tutmamalarına rağmen kendi imkanlarımızla kendi gücümüzle büyük bir insanlık örneği gösterdik. Suriyeli vatandaşlarımızı ülkemizin çeşitli yerlerinde misafir ediyoruz. Bunun yanında değişik tedbirler almamız gerekiyor. Hem onların geleceği için hem bizim geleceğimiz için tedbirler almamız gerekiyor. Sağlık tedbiri bunlardan bir tanesidir. Diğer kurumlarımıza da önemli görevler düşüyor. Geleceğe sağlıklı toplum bırakabilmek için eğitim, güvenlik ve sosyal içerikli bir takım önlemler almamız gerekiyor.

 

Tesisin açılışında başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali. Vekili Balcıoğlu yaptığı konuşma sonrası Göçmen Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası merkezi gezen Vali Vekili Ali Nazım Balcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Aygören’den kurum hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.