GÖKER’İN CHP’NİN KURULUŞUNUN 95. YILI MESAJI

SİYASET 08.09.2018 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4054+ kez okundu.
 

GÖKER’İN CHP’NİN KURULUŞUNUN 95. YILI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana ülkemizin bağımsız, laik ve demokratik bir devlet olarak var olması için her türlü mücadeleyi vermiştir.
İlk Genel Başkanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Parti’si” demiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer bu sözü katkısız bir gerçeğin ifadesi olarak kabul etmekteyiz. Çok iyi bilinmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız ve haksızlıklar karşısında kararlı duruşumuz devam edecektir. Bu duruşumuzda en büyük gücümüzü halkımızdan alan partimiz her alanda daha da büyüyecek ve gelişecektir. Bu duygu ve düşüncelerle partimizi destekleyen, üyesinden en üst yöneticisine kadar emek veren herkese en içten duygularımla selam ve saygılarımı sunuyor, partimizin kuruluşunun 95. Yılını kutluyorum.  
Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana ülkemizin bağımsız, laik ve demokratik bir devlet olarak var olması için her türlü mücadeleyi vermiştir.

İlk Genel Başkanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Parti’si” demiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer bu sözü katkısız bir gerçeğin ifadesi olarak kabul etmekteyiz. Çok iyi bilinmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız ve haksızlıklar karşısında kararlı duruşumuz devam edecektir. Bu duruşumuzda en büyük gücümüzü halkımızdan alan partimiz her alanda daha da büyüyecek ve gelişecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizi destekleyen, üyesinden en üst yöneticisine kadar emek veren herkese en içten duygularımla selam ve saygılarımı sunuyor, partimizin kuruluşunun 95. Yılını kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.