GÖL FESTİVALİNDE GÖKHAN TÜRKMEN İLE DEV FİNAL

KÜLTÜR 23.09.2018 - 22:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3673+ kez okundu.
 

GÖL FESTİVALİNDE GÖKHAN TÜRKMEN İLE DEV FİNAL

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali finalinde sahne alan şarkıcı Gökhan Türkmen, Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Göl Festivali finalinde ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen sahne aldı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Gökhan Türkmen sevilen şarkılarını Burdurlular için söyledi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Gökhan Türkmen seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bu sahneyi geldiğimiz günden itibaren birçok sanatçıyla paylaştık. Bazı insanları gönlümüzün şöyle bir yerine koyduk. Gökhan Türkmen’de gönlümüzün özel yerine koyduğumuz kardeşlerimizden birisi oldu. Bu festivalin asıl amacı Burdur Gölü’nün kurumaması için verdiğimiz mücadele idi. Birileri çıktı dedi ki şarkıyla, türküyle göl kurumaz mı kurur dedi. Asıl hedefimiz şarkıyla türküyle gölün kurumamasına dikkat çekmekti. O birileri duysun bizi burada bu alanda bu kadar insan varken bu gölün kurumasına izin vermeyeceğiz. Burdur gölünün kurumaması için biz mücadele edeceğiz. Muhteşem konseri için Gökhan Türkmen’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ercengiz, Gökhan Türkmen’e anmalık hediye etti.  
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali finalinde sahne alan şarkıcı Gökhan Türkmen, Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Göl Festivali finalinde ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen sahne aldı. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda sahne alan şarkıcı Gökhan Türkmen sevilen şarkılarını Burdurlular için söyledi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Gökhan Türkmen seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bu sahneyi geldiğimiz günden itibaren birçok sanatçıyla paylaştık. Bazı insanları gönlümüzün şöyle bir yerine koyduk. Gökhan Türkmen’de gönlümüzün özel yerine koyduğumuz kardeşlerimizden birisi oldu. Bu festivalin asıl amacı Burdur Gölü’nün kurumaması için verdiğimiz mücadele idi. Birileri çıktı dedi ki şarkıyla, türküyle göl kurumaz mı kurur dedi. Asıl hedefimiz şarkıyla türküyle gölün kurumamasına dikkat çekmekti. O birileri duysun bizi burada bu alanda bu kadar insan varken bu gölün kurumasına izin vermeyeceğiz. Burdur gölünün kurumaması için biz mücadele edeceğiz. Muhteşem konseri için Gökhan Türkmen’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ercengiz, Gökhan Türkmen’e anmalık hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.