“GÖLHİSAR’IMIZA HAYIRLI OLSUN

TEKNOLOJİ 28.12.2016 - 15:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1938+ kez okundu.
 

“GÖLHİSAR’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik Burdur'un Gölhisar ilçesini için doğalgaz çalışmasının lisans kapsamına alındığını bildirdi.
Burdur  AK Parti Milletvekili  Bayram Özçelik açıklamasında "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 15/12/2016 tarihli ve 6662 -10 sayılı kurul kararı ile birlikte lisans işlemleri tamamlanmıştır. Süreç gereği Gölhisar ilçesinin bir an önce doğalgaz kullanımı için çalışmalar daha hızlandırılacaktır. Bu süreçte emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve kıymetli eşleri Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş olmak üzere Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural 'a, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanımız Ayhan Kanural'a, Gölhisar Belediye Meclis Üyelerine, İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Milletvekili Özçelik, Burdur genelinde doğalgaz çalışmalarının ilerleyen süreçte daha da artacağını umut ettiğini belirterek, "İmkanlar dahilinde doğalgaz kullanan vatandaş sayısının her geçen gün artması için ilgili kurumlarla yatırım programları konusunda görüşmelerimiz devam etmektedir. "ifadelerini kullandı.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik Burdur'un Gölhisar ilçesini için doğalgaz çalışmasının lisans kapsamına alındığını bildirdi.

Burdur  AK Parti Milletvekili  Bayram Özçelik açıklamasında "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 15/12/2016 tarihli ve 6662 -10 sayılı kurul kararı ile birlikte lisans işlemleri tamamlanmıştır. Süreç gereği Gölhisar ilçesinin bir an önce doğalgaz kullanımı için çalışmalar daha hızlandırılacaktır. Bu süreçte emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve kıymetli eşleri Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş olmak üzere Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural 'a, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanımız Ayhan Kanural'a, Gölhisar Belediye Meclis Üyelerine, İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Milletvekili Özçelik, Burdur genelinde doğalgaz çalışmalarının ilerleyen süreçte daha da artacağını umut ettiğini belirterek, "İmkanlar dahilinde doğalgaz kullanan vatandaş sayısının her geçen gün artması için ilgili kurumlarla yatırım programları konusunda görüşmelerimiz devam etmektedir. "ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.