GÖLLER EKSPRESİ SEFERLERİ BAŞLAYACAK.

DİĞER 24.10.2019 - 17:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2638+ kez okundu.
 

GÖLLER EKSPRESİ SEFERLERİ BAŞLAYACAK.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur sefere başlayacak olan Göller Ekspresi ile ilgili açıklamada bulundu.
“GÖLLER EKSPRESİ SAATLERİ BELLİ OLDU” Göller Ekspresi Basmane seferleri belli olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 32015/72016  no'lu  Göller  Ekspresi  Basmane-Isparta-Burdur-Basmane  arasında  25.10.2019 tarihinde seferlerine başlayacak.  Tren Basmane'den saat 22:30'da, Isparta'dan saat 22:00 'de karşılıklı hareket edecektir. Tren  teşkilatı  15400  seri  DMU  set  olup,  1.  ve  2.  vagon  numarasız,  3.  ve  4.  Vagon numaralı olarak biletler satışa açılacaktır. ”dediler. “BURDUR – ISPARTA HATTI BAKIMLARI YAPILACAK” Uzun süredir kullanılmayan hatlarda bakım çalışmalarının yapılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Uzun süredir kullanılmayan Burdur, Isparta ve Gümüşgün'de çevre düzeni ve uygun bakım çalışmaları gerçekleşecektir.” Açıklamasında bulundu. “TREN YOLCULARI ULAŞIMI İÇİN ARAÇLAR KALDIRILACAK Bakım ve Onarım çalışmaları kapsamında ulaşım için araçlar kaldırılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Tren  yolcularının  Burdur-Gümüşgün-Burdur  arasında  ulaşımını  temin  etmek  için yolcu sayısına göre araç ( midibüs/otobüs) kiralanacaktır.” Dediler. “GENEL MÜDÜRLÜK TARAFINDAN DUYURULAR YAPILACAK” Tren seferleri için Genel Müdürlük tarafından gerekli duyuruların yapılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur İlimiz, Basmane, Aydın, Nazilli, Dinar, Denizli ve Isparta  halkın yoğun olduğu yerlere (Üniversite,gar önü ve diğer kalabalık alanlarda) afişler asılarak seferlerin geniş kitlelere ulaşması için Genel Müdürlüğümüz tarafından gerekli duyurular yapılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundular.  
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur sefere başlayacak olan Göller Ekspresi ile ilgili açıklamada bulundu.

“GÖLLER EKSPRESİ SAATLERİ BELLİ OLDU”
Göller Ekspresi Basmane seferleri belli olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 32015/72016  no'lu  Göller  Ekspresi  Basmane-Isparta-Burdur-Basmane  arasında  25.10.2019 tarihinde seferlerine başlayacak.  Tren Basmane'den saat 22:30'da, Isparta'dan saat 22:00 'de karşılıklı hareket edecektir. Tren  teşkilatı  15400  seri  DMU  set  olup,  1.  ve  2.  vagon  numarasız,  3.  ve  4.  Vagon numaralı olarak biletler satışa açılacaktır.
”dediler.

“BURDUR – ISPARTA HATTI BAKIMLARI YAPILACAK”
Uzun süredir kullanılmayan hatlarda bakım çalışmalarının yapılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Uzun süredir kullanılmayan Burdur, Isparta ve Gümüşgün'de çevre düzeni ve uygun bakım çalışmaları gerçekleşecektir.” Açıklamasında bulundu.

“TREN YOLCULARI ULAŞIMI İÇİN ARAÇLAR KALDIRILACAK
Bakım ve Onarım çalışmaları kapsamında ulaşım için araçlar kaldırılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Tren  yolcularının  Burdur-Gümüşgün-Burdur  arasında  ulaşımını  temin  etmek  için yolcu sayısına göre araç ( midibüs/otobüs) kiralanacaktır.” Dediler.

“GENEL MÜDÜRLÜK TARAFINDAN DUYURULAR YAPILACAK”

Tren seferleri için Genel Müdürlük tarafından gerekli duyuruların yapılacağını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur İlimiz, Basmane, Aydın, Nazilli, Dinar, Denizli ve Isparta  halkın yoğun olduğu yerlere (Üniversite,gar önü ve diğer kalabalık alanlarda) afişler asılarak seferlerin geniş kitlelere ulaşması için Genel Müdürlüğümüz tarafından gerekli duyurular yapılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.