GÖNÜL SOFRASI VATANDAŞIN YOĞUNİLGİSİ İLE KARŞILANDI

YAŞAM 07.05.2019 - 11:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4438+ kez okundu.
 

GÖNÜL SOFRASI VATANDAŞIN YOĞUNİLGİSİ İLE KARŞILANDI

Burdur Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Gönül Sofrası, Ramazan’ın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde kuruldu.
Burdur Belediyesinin her Ramazan’da hayırseverlerin desteğiyle organize edilen ve zengin, fakir, genç, yaşlı demeden Burdurluları aynı yemekte buluşturan Gönül Sofrasının ilk durağı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi oldu. Ramazan ayının ilk günü kurulan Gönül Sofrası’na kötü hava şartlarına rağmen mahalleli yoğun ilgi gösterdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yemekte yaptığı konuşmada Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ercengiz, “Ramazan ayımızın ilk iftarını bu yıl sizin mahallenizden başlatarak, inşallah sonunu getireceğiz. Sizler bizlere şeref verdiniz, birlikte iftarımızı açacağız. Görev yaptığımız süre içerisinde, sizlerin sesine kulak verip sizlerle birlikte, sizlerin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğimizi söylemiştik. Geçtiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, sizler bizlere destek verdiniz. Bir 5 yıl daha bize görev ve yetki vererek, Burdur’umuzun yönetiminde muhtarlarımızla, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla ve belediye çalışanlarımızla, sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Öncelikle ben 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bizlere destek vererek, bizlere bir 5 yıl daha sizlere hizmet etme şansını verdiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Sağ olun var olun. İnşallah biz de bu 5 yıl içerisinde, önceki 5 yılımızın üstüne koyarak, daha iyi hizmetlerimizi kentimize yapmaya devam edeceğiz. Mahallelerimize ilk icraat olarak, söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize başlayacağız. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Niyetimiz iyi niyet ve sonumuz hayrolsun diyelim. Tüm mesai arkadaşlarım, muhtarlarım ve belediye meclis üyesi ve belediye çalışanları adına saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Allah kabul etsin. Hepinize afiyet olsun.” Şeklinde konuştu.
Burdur Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Gönül Sofrası, Ramazan’ın ilk gününde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde kuruldu.

Burdur Belediyesinin her Ramazan’da hayırseverlerin desteğiyle organize edilen ve zengin, fakir, genç, yaşlı demeden Burdurluları aynı yemekte buluşturan Gönül Sofrasının ilk durağı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi oldu. Ramazan ayının ilk günü kurulan Gönül Sofrası’na kötü hava şartlarına rağmen mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yemekte yaptığı konuşmada Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ercengiz, “Ramazan ayımızın ilk iftarını bu yıl sizin mahallenizden başlatarak, inşallah sonunu getireceğiz. Sizler bizlere şeref verdiniz, birlikte iftarımızı açacağız. Görev yaptığımız süre içerisinde, sizlerin sesine kulak verip sizlerle birlikte, sizlerin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğimizi söylemiştik. Geçtiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, sizler bizlere destek verdiniz. Bir 5 yıl daha bize görev ve yetki vererek, Burdur’umuzun yönetiminde muhtarlarımızla, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla ve belediye çalışanlarımızla, sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Öncelikle ben 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bizlere destek vererek, bizlere bir 5 yıl daha sizlere hizmet etme şansını verdiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Sağ olun var olun. İnşallah biz de bu 5 yıl içerisinde, önceki 5 yılımızın üstüne koyarak, daha iyi hizmetlerimizi kentimize yapmaya devam edeceğiz. Mahallelerimize ilk icraat olarak, söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize başlayacağız. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Niyetimiz iyi niyet ve sonumuz hayrolsun diyelim. Tüm mesai arkadaşlarım, muhtarlarım ve belediye meclis üyesi ve belediye çalışanları adına saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Allah kabul etsin. Hepinize afiyet olsun.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.