GÖZALTI SAYISI VE SÜRELERİ GİDEREK ARTIYOR

GÜNDEM 10.08.2016 - 12:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3721+ kez okundu.
 

GÖZALTI SAYISI VE SÜRELERİ GİDEREK ARTIYOR

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamındaki operasyonlarda ilk edinilen bilgilere göre göz altındaki kişilerin sayıları arttığı gibi göz altı süreleri de artıyor.
Sabah erken saatlerde başlayan Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamındaki operasyonlarda ilk edinilen bilgilere göre 13 kişi için göz altı kararı çıktı. 8’inin göz altına alındığı operasyonlarda, 5 kişinin ise firari olduğu bilgisine ulaşıldı. İçlerinde doktor ve iş adamları bulunuyor.   Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları iddiası ile göz altına alınan kişilerin sayısının ise daha önce Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından Cumhuriyet Meydanında açıklanan 480 kişilik listenin de üstüne çıkacağı son olarak göz altına alınan 13 kişinin ardından sayının giderek artacağı tahmin edilmektedir.    Fethullahçı terör örgütünün soruşturmaları kapsamında göz altına alınanların sayısındaki artışa paralel olarak göz altına alınan kişilerin adli makamlara intikalinde de gecikmektedir olağanüstü şartlarda 48 saat olan göz altı sürelerinin olağanüstü hal şartları kapsamındaki süresi 30 gün olarak uygulanabilmektedir.
Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamındaki operasyonlarda ilk edinilen bilgilere göre göz altındaki kişilerin sayıları arttığı gibi göz altı süreleri de artıyor.

Sabah erken saatlerde başlayan Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamındaki operasyonlarda ilk edinilen bilgilere göre 13 kişi için göz altı kararı çıktı. 8’inin göz altına alındığı operasyonlarda, 5 kişinin ise firari olduğu bilgisine ulaşıldı. İçlerinde doktor ve iş adamları bulunuyor.

 

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları iddiası ile göz altına alınan kişilerin sayısının ise daha önce Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından Cumhuriyet Meydanında açıklanan 480 kişilik listenin de üstüne çıkacağı son olarak göz altına alınan 13 kişinin ardından sayının giderek artacağı tahmin edilmektedir.

 

 Fethullahçı terör örgütünün soruşturmaları kapsamında göz altına alınanların sayısındaki artışa paralel olarak göz altına alınan kişilerin adli makamlara intikalinde de gecikmektedir olağanüstü şartlarda 48 saat olan göz altı sürelerinin olağanüstü hal şartları kapsamındaki süresi 30 gün olarak uygulanabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.