GUİNNESS REKORTMENİ ISPARTA’YI SALLADI

SANAT 09.08.2019 - 13:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4022+ kez okundu.
 

GUİNNESS REKORTMENİ ISPARTA’YI SALLADI

Guinness rekorlarını, tek nefeste dünyanın en uzun şarkı söyleyeni, dünyanın en bas sesi ve dünyanın en güçlü bas sesi olarak kıran Gururbey, Türkiye iller ve ilçelerdeki şenliklerde konserlerine başladı.
 Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde  konser veren Gururbey, milli duyguları kabartan repertuarıyla ayakta alkışlandı. Aynı zamanda terör gazisi olan Gururbey “Yurt içi veya yurt dışı fark etmez ben içinde milli duygularımızı anlatan repertuarımla çıkıyorum. Şarkılarımın sözlerini tercüme ettiren bazı dünya starları ve yabancılar vatan sevgimize hala şaşırıyorlar” dedi. Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde şenliklerinde sahne alan sanatçı konserinde izleyicilerin bir çoğu göz yaşlarına hakim olamazken Gururbey ayakta alkışlandı. Fatih Kısaparmak yorumuyla dinlediğimiz “Bu Adam Benim Babam” isimli esere Gururbey yorumunu katıp sahnede okuyan usta sanatçı, izleyicinin yoğun alkışı ve ilgisi karşısında sahne sonunda konser alanından korumalar eşliğinde zorlukla çıkarıldı, sanatçının hayranlarının sanatçıya ilgisi ilçeden son ayrıldığı saate kadar sürdü kaldığı otel önünden ayrılmayan hayranları sanatçıyı görebilmek için saatlerce bekledi.  
Guinness rekorlarını, tek nefeste dünyanın en uzun şarkı söyleyeni, dünyanın en bas sesi ve dünyanın en güçlü bas sesi olarak kıran Gururbey, Türkiye iller ve ilçelerdeki şenliklerde konserlerine başladı.

 Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde  konser veren Gururbey, milli duyguları kabartan repertuarıyla ayakta alkışlandı. Aynı zamanda terör gazisi olan Gururbey “Yurt içi veya yurt dışı fark etmez ben içinde milli duygularımızı anlatan repertuarımla çıkıyorum. Şarkılarımın sözlerini tercüme ettiren bazı dünya starları ve yabancılar vatan sevgimize hala şaşırıyorlar” dedi.

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde şenliklerinde sahne alan sanatçı konserinde izleyicilerin bir çoğu göz yaşlarına hakim olamazken Gururbey ayakta alkışlandı. Fatih Kısaparmak yorumuyla dinlediğimiz “Bu Adam Benim Babam” isimli esere Gururbey yorumunu katıp sahnede okuyan usta sanatçı, izleyicinin yoğun alkışı ve ilgisi karşısında sahne sonunda konser alanından korumalar eşliğinde zorlukla çıkarıldı, sanatçının hayranlarının sanatçıya ilgisi ilçeden son ayrıldığı saate kadar sürdü kaldığı otel önünden ayrılmayan hayranları sanatçıyı görebilmek için saatlerce bekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.