GÜRALLAR HEYETİ AK PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

SİYASET 04.07.2019 - 15:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2986+ kez okundu.
 

GÜRALLAR HEYETİ AK PARTİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

-Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, AK Parti Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti.
Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Yönetim Kurulu üyesi Erol Güral ve beraberindeki heyet, AK Parti Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti. Gürallar Grubu heyetini, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı karşıladı Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral’a çiçek takdim edilerek, Başkan Mengi’nin makamına ağırlandı.   Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçirilecek yatırımla ilgili etüt çalışması yapmak için Burdur’a geldiklerini ifade eden Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, 2. OSB’deki, 112 dönüm alanda ilk etapta İhracata Yönelik Maden Suyu Tesisinin kurulması daha sonra ise Şişe-Cam alanında tesis kuracağını belirtti. Rıza Güral, zemin etüdü çalışmalarının başladığını ve en kısa zamanda temel atmak istediğini belirtti. Gürallar Grubunun nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Gürallar A.Ş’nin her zaman yanlarında olduklarını, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte her türlü desteği vereceklerini Gürallar holding yetkililerine ilettiler 
-Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, AK Parti Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Yönetim Kurulu üyesi Erol Güral ve beraberindeki heyet, AK Parti Burdur İl Başkanlığını ziyaret etti. Gürallar Grubu heyetini, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı karşıladı Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral’a çiçek takdim edilerek, Başkan Mengi’nin makamına ağırlandı.  

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçirilecek yatırımla ilgili etüt çalışması yapmak için Burdur’a geldiklerini ifade eden Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, 2. OSB’deki, 112 dönüm alanda ilk etapta İhracata Yönelik Maden Suyu Tesisinin kurulması daha sonra ise Şişe-Cam alanında tesis kuracağını belirtti. Rıza Güral, zemin etüdü çalışmalarının başladığını ve en kısa zamanda temel atmak istediğini belirtti.

Gürallar Grubunun nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Gürallar A.Ş’nin her zaman yanlarında olduklarını, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte her türlü desteği vereceklerini Gürallar holding yetkililerine ilettiler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.