GÜRALLAR HOLDİNG YATIRIM FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI İÇİN GELİYOR

TEKNOLOJİ 04.07.2019 - 10:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4140+ kez okundu.
 

GÜRALLAR HOLDİNG YATIRIM FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI İÇİN GELİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Gürallar Gurubun Burdur’da yatırım fizibilite çalışmaları için geliyor.
Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve AK Parti heyeti olarak  2015 yılında ziyarette bulunduk.“2015 Yılında Dönemin Valisi, Şerif Yılmaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve AK Partili Belediye Meclis Üyemizle birlikte Kütahya’da ziyarette bulunduk. Gurup yöneticisi Rıza Güral, başta olmak üzere şirketin yetkililerini Burdur’a yatırıma davet etmiştik. Daha sonraları yapılan ilgili konu çerçevesinde Gürallar Firması Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için gerekli çalışmalarını başlatmıştı bulunmuştu. Burdur 2. OSB’de fabrika kurulması için arsa tahsisi gerçekleşti.” dedi.            BURDUR’A YATIRIM YAPACAK FİRMALARA : “SİYASİLER OLARAK KAPIMIZ AÇIK”  Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları ortak açıklamada “Yine Gürallar Grubu 31 Mart Seçimlerinden 2 Ay öncesi Burdur İl Başkanımız, Volkan Mengi Belediye Başkanı Adayımız Deniz Kurt ve Milletvekilleri olarak ziyarette bulunduk. Türkiye’mizin kendi alanında gözde firmasının Burdur 2. OSB’de arsa tahsisleri yaparak yatırım yapmaları konularında görüş alışverişinde bulunmuş idik. İlgili firmamız kendisine tahsis edilen 112 Dönüm alanda ilk önce İhracata Yönelik Maden Suyu Tesisinin kurulması daha sonraları ise Şişe-Cam alanında tesislere geçilebileceğini ifade etmişlerdi. Yerel Seçim öncesi yaptığımız basın açıklamasında ise Temmuz, Ağustos aylarında bu firmamızın maden suyu ile ilgili girişimlerinin başlayacağını Burdur Kamuoyu ile paylaşmıştık. Şimdi GÜRALLAR Firmasının Sahibi Rıza Güral’ın Burdur ziyareti ile bu sürecin başlayacak olmasından memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyoruz, Burdur’umuza yatırım fizibilite çalışmaları için gelen, ülkemizin önemli firmalarından Güral Holding’in yapmayı düşündüğü yatırımlarda Burdurlu siyasiler olarak üzerimize düşen görevi,layıkıyla yerine getirmeye söz veriyoruz.  İlimiz Valisi Hasan Şıldak başta olmak üzere 2. OSB alanında her türlü imkan ve fırsatı sağlayacağımızı ifade ederiz.” şeklinde açıklamasında bulundular.       “YATIRIMCILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”  Burdur’a yapılacak olan yatırımlar için yapılacak olan tüm çalışmaları her zaman desteklerini belirten AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yapmış olduğu açıklamada; “Daha önce Kütahya’dan Burdur’umuza yapacak oldukları yatırım ile ilgili Gürallar Firmasının ziyarette bulunmuş idik. Gürallar Grup Sahibi Rıza Güral bey arayarak Burdur’a geleceklerini belirttiler. Burdur’umuza yapacak olduğu yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştireceğiz. Burdur’umuza yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızın her zaman yanındayız.” dedi.   
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Gürallar Gurubun Burdur’da yatırım fizibilite çalışmaları için geliyor.

Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve AK Parti heyeti olarak  2015 yılında ziyarette bulunduk.“2015 Yılında Dönemin Valisi, Şerif Yılmaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve AK Partili Belediye Meclis Üyemizle birlikte Kütahya’da ziyarette bulunduk. Gurup yöneticisi Rıza Güral, başta olmak üzere şirketin yetkililerini Burdur’a yatırıma davet etmiştik. Daha sonraları yapılan ilgili konu çerçevesinde Gürallar Firması Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için gerekli çalışmalarını başlatmıştı bulunmuştu. Burdur 2. OSB’de fabrika kurulması için arsa tahsisi gerçekleşti.” dedi.  

         BURDUR’A YATIRIM YAPACAK FİRMALARA : “SİYASİLER OLARAK KAPIMIZ AÇIK” 

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları ortak açıklamada “Yine Gürallar Grubu 31 Mart Seçimlerinden 2 Ay öncesi Burdur İl Başkanımız, Volkan Mengi Belediye Başkanı Adayımız Deniz Kurt ve Milletvekilleri olarak ziyarette bulunduk. Türkiye’mizin kendi alanında gözde firmasının Burdur 2. OSB’de arsa tahsisleri yaparak yatırım yapmaları konularında görüş alışverişinde bulunmuş idik. İlgili firmamız kendisine tahsis edilen 112 Dönüm alanda ilk önce İhracata Yönelik Maden Suyu Tesisinin kurulması daha sonraları ise Şişe-Cam alanında tesislere geçilebileceğini ifade etmişlerdi. Yerel Seçim öncesi yaptığımız basın açıklamasında ise Temmuz, Ağustos aylarında bu firmamızın maden suyu ile ilgili girişimlerinin başlayacağını Burdur Kamuoyu ile paylaşmıştık. Şimdi GÜRALLAR Firmasının Sahibi Rıza Güral’ın Burdur ziyareti ile bu sürecin başlayacak olmasından memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyoruz, Burdur’umuza yatırım fizibilite çalışmaları için gelen, ülkemizin önemli firmalarından Güral Holding’in yapmayı düşündüğü yatırımlarda Burdurlu siyasiler olarak üzerimize düşen görevi,layıkıyla yerine getirmeye söz veriyoruz.  İlimiz Valisi Hasan Şıldak başta olmak üzere 2. OSB alanında her türlü imkan ve fırsatı sağlayacağımızı ifade ederiz.” şeklinde açıklamasında bulundular.      

“YATIRIMCILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ” 

Burdur’a yapılacak olan yatırımlar için yapılacak olan tüm çalışmaları her zaman desteklerini belirten AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yapmış olduğu açıklamada; “Daha önce Kütahya’dan Burdur’umuza yapacak oldukları yatırım ile ilgili Gürallar Firmasının ziyarette bulunmuş idik. Gürallar Grup Sahibi Rıza Güral bey arayarak Burdur’a geleceklerini belirttiler. Burdur’umuza yapacak olduğu yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştireceğiz. Burdur’umuza yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızın her zaman yanındayız.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.