“GÜZEL SÜSLÜ LAFLAR İLE BU DAVETİ GEÇİŞTİREMEZSİNİZ”

SİYASET 05.02.2019 - 13:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3813+ kez okundu.
 

“GÜZEL SÜSLÜ LAFLAR İLE BU DAVETİ GEÇİŞTİREMEZSİNİZ”

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un basın açıklaması ile ilgili olarak bir bülten yayınladı. İl Başkanı Akbulut yaptığı açıklamada AKP Belediye Başkan Adayı Kurt’a seslendi.
Burdur  ve Türkiye genelinde 31. Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlarımız için adaylarımız çeşitli platformlarda yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan programlara katıldıklarının bilinmesi gizli saklı bir konu olarak ortaya konulmamaktadır. Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz Burdur’da yayın yapan özel bir televizyon kanalında canlı yayında Burdur’da meslekleri konusunda uzmanlaşmış gazetecilerimizin sorularını yanıtladı. Canlı yayının sonunda Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz tüm siyasi parti Belediye Başkan Adaylarının katılabileceği bir açık oturuma aday arkadaşları davet ederek “Hodri Meydan! İnsanlarımızın merak ettiği her şeyi burada canlı olarak vatandaşımızın önünde konuşalım tartışalım. Kararı halkımız versin” diyerek Belediye Başkanımız Ercengiz bu güne kadar yaptığı yatırımlar, çalışmalar ve en önemlisi halkın kalbinde kazandığı yeri işaret etmiştir. Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in bu davetini “Seçmenin aklıyla dalga geçmek” olarak nitelendiren Deniz Kurt medya kuruluşlarına gönderdiği açıklamada “Burdur’un dağ gibi sorunları” ifadesine de yer vermiştir. Sayın Kurt’a buradan şunları söylemek isteriz “2004-2014 yılları arasında Burdur’da Belediyecilik yaptığınızı sanarak halkımıza bıraktığınız dağ gibi sorunları çözerek bu günlere kadar gelebildik. 10 senelik Belediyecilik anlayışınızda gözle görünür birkaç işin haricinde insana dair bir iş yapmadan dağ gibi borçlandırdığınız Burdur Belediyesinin borçlarını ödeyerek bu günlere geldik. Sayın Deniz Kurt güzel süslü laf kalabalığı yerine Sayın Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in çağrısına kulak verip istediği bir televizyon kanalında düzenlenecek olan açık oturuma çıksın ve halkımız neye karar verecekse orada versin. AKP Belediye Başkanı Deniz Kurt açıklamasının satır aralarında aslında açık oturuma çıkması halinde nasıl bir hüsrana uğrayacağının sinyalini de vermiş bundan dolayı Başkanımızın bu teklifini reddetmektedir. Ekonominin durumunu, işsizliği, enflasyonu hiç gündemlerinde tutmayanlar önce halkın sesine kulak versinler. ” dedi.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un basın açıklaması ile ilgili olarak bir bülten yayınladı. İl Başkanı Akbulut yaptığı açıklamada AKP Belediye Başkan Adayı Kurt’a seslendi.

Burdur  ve Türkiye genelinde 31. Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlarımız için adaylarımız çeşitli platformlarda yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan programlara katıldıklarının bilinmesi gizli saklı bir konu olarak ortaya konulmamaktadır. Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz Burdur’da yayın yapan özel bir televizyon kanalında canlı yayında Burdur’da meslekleri konusunda uzmanlaşmış gazetecilerimizin sorularını yanıtladı.

Canlı yayının sonunda Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz tüm siyasi parti Belediye Başkan Adaylarının katılabileceği bir açık oturuma aday arkadaşları davet ederek “Hodri Meydan! İnsanlarımızın merak ettiği her şeyi burada canlı olarak vatandaşımızın önünde konuşalım tartışalım. Kararı halkımız versin” diyerek Belediye Başkanımız Ercengiz bu güne kadar yaptığı yatırımlar, çalışmalar ve en önemlisi halkın kalbinde kazandığı yeri işaret etmiştir.

Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in bu davetini “Seçmenin aklıyla dalga geçmek” olarak nitelendiren Deniz Kurt medya kuruluşlarına gönderdiği açıklamada “Burdur’un dağ gibi sorunları” ifadesine de yer vermiştir.

Sayın Kurt’a buradan şunları söylemek isteriz “2004-2014 yılları arasında Burdur’da Belediyecilik yaptığınızı sanarak halkımıza bıraktığınız dağ gibi sorunları çözerek bu günlere kadar gelebildik. 10 senelik Belediyecilik anlayışınızda gözle görünür birkaç işin haricinde insana dair bir iş yapmadan dağ gibi borçlandırdığınız Burdur Belediyesinin borçlarını ödeyerek bu günlere geldik. Sayın Deniz Kurt güzel süslü laf kalabalığı yerine Sayın Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in çağrısına kulak verip istediği bir televizyon kanalında düzenlenecek olan açık oturuma çıksın ve halkımız neye karar verecekse orada versin. AKP Belediye Başkanı Deniz Kurt açıklamasının satır aralarında aslında açık oturuma çıkması halinde nasıl bir hüsrana uğrayacağının sinyalini de vermiş bundan dolayı Başkanımızın bu teklifini reddetmektedir. Ekonominin durumunu, işsizliği, enflasyonu hiç gündemlerinde tutmayanlar önce halkın sesine kulak versinler. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.