HALK OZANI ABDURAHMAN DELEN’DEN “KADINA ŞİDDETE HAYIR”

KÜLTÜR 25.11.2019 - 17:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3124+ kez okundu.
 

HALK OZANI ABDURAHMAN DELEN’DEN “KADINA ŞİDDETE HAYIR”

Azerbeycanlı Ünlü Şair Halk Ozanı Abdurrahman Delen'den 25 Kasım Dünya Kadına Şiddetine Hayır!
Yazdığı şiirlerle büyük beğeni toplayan ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren.2019 yılında Azarbeycan kardeşlik ödül , Dokunmayın Çocuklara şiiri ile bu yılın sosyal sorumluluk projesi ödülü ve en iyi çıkış yapan Türk Halk müziği sanatçısı ödülü  alan ünlü şair halk ozan’ı Abdurrahman Delen, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'a  tepki göstermek içinde şiir yazarak tepkisini göstermişti. En son yazdığı çocuk istismarına dikkat çekmek için de ‘Dokunmayın Çocuklara’ adlı şiir yazıp, besteledi. Bir de klip çeken Abdurrahman Delen, "Ne zaman çocuklara taciz haberi okusam, yüreğime inanılmaz kasvet bürünüyor derken son günlerin kaynayan yarası haline gelen “Kadına Şiddetine” dur demek için “Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur” adlı şiir yazan ve besteleyen Delen yakın zamanda Kadına Şiddete hayır demek için bir de klip çekeceğim ve sevenlerimin beğenisine sunacağım dedi.
Azerbeycanlı Ünlü Şair Halk Ozanı Abdurrahman Delen'den 25 Kasım Dünya Kadına Şiddetine Hayır!

Yazdığı şiirlerle büyük beğeni toplayan ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren.2019 yılında Azarbeycan kardeşlik ödül , Dokunmayın Çocuklara şiiri ile bu yılın sosyal sorumluluk projesi ödülü ve en iyi çıkış yapan Türk Halk müziği sanatçısı ödülü  alan ünlü şair halk ozan’ı Abdurrahman DelenAmerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'a  tepki göstermek içinde şiir yazarak tepkisini göstermişti.

En son yazdığı çocuk istismarına dikkat çekmek için de ‘Dokunmayın Çocuklara’ adlı şiir yazıp, besteledi. Bir de klip çeken Abdurrahman Delen, "Ne zaman çocuklara taciz haberi okusam, yüreğime inanılmaz kasvet bürünüyor derken son günlerin kaynayan yarası haline gelen “Kadına Şiddetine” dur demek için “Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur” adlı şiir yazan ve besteleyen Delen yakın zamanda Kadına Şiddete hayır demek için bir de klip çekeceğim ve sevenlerimin beğenisine sunacağım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.