HALK PAZARI TUHAFİYECİ ESNAFI İÇİN MASKE TEMİN ETTİ

SAĞLIK 11.05.2020 - 14:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3376+ kez okundu.
 

HALK PAZARI TUHAFİYECİ ESNAFI İÇİN MASKE TEMİN ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, halk pazarlarında tezgah açmaya hazırlanan tuhafiyeciler e tıbbi tedbir desteğinde bulundu.
Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirler hafifletilmeye başlandı. Yaklaşan bayram öncesi halk pazarlarında tezgah açmaya hazırlanan tuhafiye esnaflarına yine Başkan Ercengiz’den destek geldi. Terzi ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Osman Yalvaç Başkan Ercengiz’den tuhafiyeci esnafları için tedarik edilecek maskeleri teslim aldı. Halk pazarlarında tezgahlarını açacak olan tuhafiye esnaflarına maske ve kişisel tedbir desteği veren Başkan Ercengiz, “ Salgınla mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürdük. Daha dikkati olup salgının bitirilmesi adına halkımıza ve esnafımıza tedbir amaçlı her türlü desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Yaklaşan bayram öncesi ,tedbirlerin biraz daha rahatlatılması neticesinde semt pazarlarımızda pazarcı esnaflarımızın yanı sıra, tuhafiyeci esnaflarımızın da artık pazarlar da satış yapabileceği bakanlık genelgesi ile bizlere ulaştı. Özellikle Salı günleri halk pazarımız yoğunluk arz eden bir alan. Terzi ve Konfeksiyoncular Odası Başkanımızı davet ederek ,kendilerine maske ihtiyacı konusunda katkı sağladık. Salgının yayılmaması için de tedbirlerimize devam edeceğiz.” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, halk pazarlarında tezgah açmaya hazırlanan tuhafiyeciler e tıbbi tedbir desteğinde bulundu.

Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirler hafifletilmeye başlandı. Yaklaşan bayram öncesi halk pazarlarında tezgah açmaya hazırlanan tuhafiye esnaflarına yine Başkan Ercengiz’den destek geldi. Terzi ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Osman Yalvaç Başkan Ercengiz’den tuhafiyeci esnafları için tedarik edilecek maskeleri teslim aldı.

Halk pazarlarında tezgahlarını açacak olan tuhafiye esnaflarına maske ve kişisel tedbir desteği veren Başkan Ercengiz, “ Salgınla mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürdük. Daha dikkati olup salgının bitirilmesi adına halkımıza ve esnafımıza tedbir amaçlı her türlü desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Yaklaşan bayram öncesi ,tedbirlerin biraz daha rahatlatılması neticesinde semt pazarlarımızda pazarcı esnaflarımızın yanı sıra, tuhafiyeci esnaflarımızın da artık pazarlar da satış yapabileceği bakanlık genelgesi ile bizlere ulaştı. Özellikle Salı günleri halk pazarımız yoğunluk arz eden bir alan. Terzi ve Konfeksiyoncular Odası Başkanımızı davet ederek ,kendilerine maske ihtiyacı konusunda katkı sağladık. Salgının yayılmaması için de tedbirlerimize devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.