HALKIMIZ TERCİHİNİ YAPTI ARTIK HİZMET ZAMANIDIR.

SİYASET 02.07.2018 - 17:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3569+ kez okundu.
 

HALKIMIZ TERCİHİNİ YAPTI ARTIK HİZMET ZAMANIDIR.

Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığınca düzenlenen seçim değerlendirme ve erken yerel seçime hazırlık toplantısına katılmak için Burdur'a gelen Saadet Partisi G.Bşk. Yardımcısı Birol AYDIN istişarelerde bulundu
Saadet Partisi olarak Önemli bir seçimi geride bıraktıklarını, bu seçim sürecinde büyük zorluklarla mücadele ettiklerini ifade ederek şunları söyledi."Halkımız tercihini yapmıştır. Artık doğru politikalarla insanımıza hizmet zamanıdır" dedi. Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığınca seçim değerlendirme ve olası erken yerel seçimlere hazırlık toplantısı düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN, GİK üyesi Galip Akın, İl Başkanı Süleyman ARSLAN ve Seçim Karargah üyeleri ve gençler katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Süleyman ARSLAN seçim sürecinde büyük gayret ve fedakarlıklar gösteren gençlik kollarına teşekkür etti. Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN ülke olarak önemli bir seçimi geride bıraktıklarını, Milli Görüş kadrolarının bu seçimlerde büyük zorluklarla mücadele ettiğini ifade ederek şunları söyledi." Önemli bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Saadet Partisi teşkilatları ve Milli Görüş mensupları, madden ve manen bu seçimde de büyük bir azim ve gayret ortaya koymuştur.Her türlü imkânsızlığa ve engellemeye rağmen üstün bir çalışma sergilemiştir. Bu nedenle teşkilat mensuplarımızın her bir ferdine yürekten tebrik ve teşekkürlerimi sunuyoruz.Seçim sonuçları ne olursa olsun Saadet Partisi bu seçimlerdeki duruşuyla toplumun makul çoğunluğunun takdirini kazanmıştır.Yürüttüğü ilkeler siyaseti ile toplumda yaşanması muhtemel derin kırılma ve kutuplaşmaları engellemiştir.Bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile kınayanların kınamasına aldırmadan inandığı doğruları korkusuzca söylemeye devam edecektir. Popülist siyasete uymuyor diye hakikati söylemekten asla geri durmayacaktır.Hep söylediğimiz gibi bizim derdimiz makam derdi değil, vatan derdidir." OLASI ERKEN YEREL SEÇİME HAZIRLANIYORUZ Yerel seçimlerin Kasım 2018 gibi yapılma ihtimali olduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan .Yardımcısı Birol AYDIN Genel Merkez olarak tüm Türkiye'yi dolaştıklarını, hem seçim değerlendirmesi yaptıklarını hem de olası erken yerel seçim için hazırlıklara başladıklarını belirterek şunları söyledi. "Yerel seçimlerin kasım ayında yapılma ihtimalini öngörüyoruz. Bu süreçte genel başkan yardımcıları olarak illerimizi dolaşıyor ve seçim değerlendirme toplantıları ve aynı zamanda yerel seçime hazırlık toplantıları yapıyoruz. Teşkilat mensuplarımızı dinliyoruz. Görüşlerini, eleştirilerini, varsa tenkitlerini alıyoruz." dedi. Toplantı, seçim karargah merkezi üyelerini konuşmaları ile devam etti.  
Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığınca düzenlenen seçim değerlendirme ve erken yerel seçime hazırlık toplantısına katılmak için Burdur'a gelen Saadet Partisi G.Bşk. Yardımcısı Birol AYDIN istişarelerde bulundu

Saadet Partisi olarak Önemli bir seçimi geride bıraktıklarını, bu seçim sürecinde büyük zorluklarla mücadele ettiklerini ifade ederek şunları söyledi."Halkımız tercihini yapmıştır. Artık doğru politikalarla insanımıza hizmet zamanıdır" dedi.
Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığınca seçim değerlendirme ve olası erken yerel seçimlere hazırlık toplantısı düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN, GİK üyesi Galip Akın, İl Başkanı Süleyman ARSLAN ve Seçim Karargah üyeleri ve gençler katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Süleyman ARSLAN seçim sürecinde büyük gayret ve fedakarlıklar gösteren gençlik kollarına teşekkür etti. Toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN ülke olarak önemli bir seçimi geride bıraktıklarını, Milli Görüş kadrolarının bu seçimlerde büyük zorluklarla mücadele ettiğini ifade ederek şunları söyledi." Önemli bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Saadet Partisi teşkilatları ve Milli Görüş mensupları, madden ve manen bu seçimde de büyük bir azim ve gayret ortaya koymuştur.Her türlü imkânsızlığa ve engellemeye rağmen üstün bir çalışma sergilemiştir. Bu nedenle teşkilat mensuplarımızın her bir ferdine yürekten tebrik ve teşekkürlerimi sunuyoruz.Seçim sonuçları ne olursa olsun Saadet Partisi bu seçimlerdeki duruşuyla toplumun makul çoğunluğunun takdirini kazanmıştır.Yürüttüğü ilkeler siyaseti ile toplumda yaşanması muhtemel derin kırılma ve kutuplaşmaları engellemiştir.Bundan sonra da aynı duyarlılık ve hassasiyet ile kınayanların kınamasına aldırmadan inandığı doğruları korkusuzca söylemeye devam edecektir. Popülist siyasete uymuyor diye hakikati söylemekten asla geri durmayacaktır.Hep söylediğimiz gibi bizim derdimiz makam derdi değil, vatan derdidir."


OLASI ERKEN YEREL SEÇİME HAZIRLANIYORUZ
Yerel seçimlerin Kasım 2018 gibi yapılma ihtimali olduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan .Yardımcısı Birol AYDIN Genel Merkez olarak tüm Türkiye'yi dolaştıklarını, hem seçim değerlendirmesi yaptıklarını hem de olası erken yerel seçim için hazırlıklara başladıklarını belirterek şunları söyledi. "Yerel seçimlerin kasım ayında yapılma ihtimalini öngörüyoruz. Bu süreçte genel başkan yardımcıları olarak illerimizi dolaşıyor ve seçim değerlendirme toplantıları ve aynı zamanda yerel seçime hazırlık toplantıları yapıyoruz. Teşkilat mensuplarımızı dinliyoruz. Görüşlerini, eleştirilerini, varsa tenkitlerini alıyoruz." dedi.
Toplantı, seçim karargah merkezi üyelerini konuşmaları ile devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.