HALKIMIZIN TALEPLERİN DE GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

YAŞAM 20.10.2020 - 12:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2670+ kez okundu.
 

HALKIMIZIN TALEPLERİN DE GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Serenler Otel’de gerçekleşen yemekte CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Burdur İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarlarını ve merkeze bağlı köy muhtarlarını ağırlayan Başkan Ercengiz gerçekleşen yemekli toplantıda hem muhtarlara hem de vatandaşa Burdur Kent meydanı projesi hakkında ilk haberi verdi.         “100 YILIN MEYDANINI HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ” Başkan Ercengiz, "Önümüzdeki günlerde bir meydan projemiz var Burdur kent merkeziyle ilgili. Bununla ilgili çok geniş katılımlı bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Ancak muhtarlarımızın görüşü en az teknik meslek grupları kadar bizim için önemli. Çünkü bu vebalin altına kim imza atacaksa bundan sonraki süreçte Burdur halkına bizlerle birlikte onlar da hesap verecektir.Bu hesabı hep birlikte en iyi şekilde vermenin haklı gururunu birlikte yaşamak istiyoruz sizlerle.İnşallah önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresinin yer takası ile ilgili Sayın Valimiz ile de bir görüşme gerçekleştirdik.Bu konuda başarılı bir neticeye ulaşırsak Burdur'un belki bundan sonraki 100 senesinin meydanını hep birlikte yapacağız.Şimdi ben bunu ilk defa sizlerin yanında bir müjde olarak vermek istedim.Bu güne bıraktım bu paylaşımı.Çünkü bu ili, bu kenti hep birlikte yönetiyoruz.Sizlerin fikri ,sizlerin göstereceği yol bizler için çok kıymetlidir" şeklinde konuştu.               “İŞ BİRLİĞİ VE DANIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Ercengiz, yerel yönetimlerde muhtarların önemine dikkat çekerek “Muhtarlarımızla bu kentin dertlerine ve sorunlarına çözüm bulmak için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Önemli olan halka hizmettir, halka hizmeti bir yarış olarak görebilmek ve mümkün olduğunca bu yarışta kol kola girebilmek, bu yarışı bir bayrak yarışı görüp bir üst noktaya götürebilmek hepimizin ortak hedefi olmak zorundadır. Siyasi farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görürüz. Özellikle muhtarlarımızın kendi ismiyle yarıştığı, demokrasinin en temel yapı taşı noktasındaki en önemli görevinin bizler farkındayız. Biz 6 buçuk yıldır iş birliği içerisinde çalıştı. Bundan sonraki görev süremiz içerisinde sizlerle iş birliği içerisinde çalışacağız ve danışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Serenler Otel’de gerçekleşen yemekte CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Burdur İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarlarını ve merkeze bağlı köy muhtarlarını ağırlayan Başkan Ercengiz gerçekleşen yemekli toplantıda hem muhtarlara hem de vatandaşa Burdur Kent meydanı projesi hakkında ilk haberi verdi.

        “100 YILIN MEYDANINI HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Başkan Ercengiz, "Önümüzdeki günlerde bir meydan projemiz var Burdur kent merkeziyle ilgili. Bununla ilgili çok geniş katılımlı bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Ancak muhtarlarımızın görüşü en az teknik meslek grupları kadar bizim için önemli. Çünkü bu vebalin altına kim imza atacaksa bundan sonraki süreçte Burdur halkına bizlerle birlikte onlar da hesap verecektir.Bu hesabı hep birlikte en iyi şekilde vermenin haklı gururunu birlikte yaşamak istiyoruz sizlerle.İnşallah önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresinin yer takası ile ilgili Sayın Valimiz ile de bir görüşme gerçekleştirdik.Bu konuda başarılı bir neticeye ulaşırsak Burdur'un belki bundan sonraki 100 senesinin meydanını hep birlikte yapacağız.Şimdi ben bunu ilk defa sizlerin yanında bir müjde olarak vermek istedim.Bu güne bıraktım bu paylaşımı.Çünkü bu ili, bu kenti hep birlikte yönetiyoruz.Sizlerin fikri ,sizlerin göstereceği yol bizler için çok kıymetlidir" şeklinde konuştu.

              “İŞ BİRLİĞİ VE DANIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Ercengiz, yerel yönetimlerde muhtarların önemine dikkat çekerek “Muhtarlarımızla bu kentin dertlerine ve sorunlarına çözüm bulmak için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Önemli olan halka hizmettir, halka hizmeti bir yarış olarak görebilmek ve mümkün olduğunca bu yarışta kol kola girebilmek, bu yarışı bir bayrak yarışı görüp bir üst noktaya götürebilmek hepimizin ortak hedefi olmak zorundadır. Siyasi farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görürüz. Özellikle muhtarlarımızın kendi ismiyle yarıştığı, demokrasinin en temel yapı taşı noktasındaki en önemli görevinin bizler farkındayız. Biz 6 buçuk yıldır iş birliği içerisinde çalıştı. Bundan sonraki görev süremiz içerisinde sizlerle iş birliği içerisinde çalışacağız ve danışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.