HALKA HİZMET İÇİN PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ.

YAŞAM 23.09.2019 - 18:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4283+ kez okundu.
 

HALKA HİZMET İÇİN PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ.

Burdur Belediyesi tarafından, belediye personelinin hizmet verme kalitesini arttırmak, bu konuda eğitim düzeyini yükseltmek ve bilgilerini tazelemek üzere 2 günlük eğitim programı düzenlendi.
Burdur halkının taleplerine olumlu yaklaşmak ve halkla ilişkiler konusunda daha esnek ve çağdaş seviyede hizmet vermek amacı ile belediye personelinin hizmet verme kalitesini arttırmak, bu konuda eğitim düzeyini yükseltmek ve bilgilerini ise  tazelemek üzere 2 günlük eğitim programı düzenlendi.Gerçekleştirilen eğitime belediye müdürleri, zabıta, itfaiye ve diğer birimlerde çalışan ilgili yöneticiler ve personel katıldı. Düzenlenen eğitim programı çerçevesinde, uzun yıllar İç İşleri Bakanlığı’nda, yakın tarihten bu yana da Yerel Yönetimler Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Mustafa Dönmez, konuyla ilgili eğitim vermek, soruları cevaplamak ve sorunlara daha kapsamlı çözümler üretebilmek adına Burdur’a geldi. olan Mustafa Dönmez, gerçekleştirdiği eğitim ile zabıta yönetmeliği, ruhsat ve denetimler, 657 sayılı devlet memurları kanunu, 5393 sayılı belediye yasası gibi konularda belediye personelini bilgilendirdi. Belediye personeline yönelik düzenlenen eğitim ile Burdur Belediyesi, Burdur Halkı’na daha iyi hizmet veren bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam edecek.  
Burdur Belediyesi tarafından, belediye personelinin hizmet verme kalitesini arttırmak, bu konuda eğitim düzeyini yükseltmek ve bilgilerini tazelemek üzere 2 günlük eğitim programı düzenlendi.

Burdur halkının taleplerine olumlu yaklaşmak ve halkla ilişkiler konusunda daha esnek ve çağdaş seviyede hizmet vermek amacı ile belediye personelinin hizmet verme kalitesini arttırmak, bu konuda eğitim düzeyini yükseltmek ve bilgilerini ise  tazelemek üzere 2 günlük eğitim programı düzenlendi.Gerçekleştirilen eğitime belediye müdürleri, zabıta, itfaiye ve diğer birimlerde çalışan ilgili yöneticiler ve personel katıldı.

Düzenlenen eğitim programı çerçevesinde, uzun yıllar İç İşleri Bakanlığı’nda, yakın tarihten bu yana da Yerel Yönetimler Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Mustafa Dönmez, konuyla ilgili eğitim vermek, soruları cevaplamak ve sorunlara daha kapsamlı çözümler üretebilmek adına Burdur’a geldi. olan Mustafa Dönmez, gerçekleştirdiği eğitim ile zabıta yönetmeliği, ruhsat ve denetimler, 657 sayılı devlet memurları kanunu, 5393 sayılı belediye yasası gibi konularda belediye personelini bilgilendirdi.

Belediye personeline yönelik düzenlenen eğitim ile Burdur Belediyesi, Burdur Halkı’na daha iyi hizmet veren bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.