HASTANE; EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

SAĞLIK 05.11.2019 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3184+ kez okundu.
 

HASTANE; EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur yeni Devlet Hastane yapımı ile ilgili açıklama yaptılar
“BAKANLIĞIN BAZI GEREKÇELERİ İLE İHALE İPTAL EDİLDİ” Burdur Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ihalesinin yapılan itirazlar ve Sağlık Bakanlığının bazı gerekçeleri ile iptal edildiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Devlet Hastanemizin ilk yapılan İhale sonrası hem ihaleye itiraz hem de Sağlık Bakanlığının gerekçeleriyle ihale iptal edilmişti. Bu süreci yakından takip ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular. “400 YATAKLI OLARAK YENİDEN PROJELENDİRME YAPILDI” İhale iptali sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından Hastane Projesinde revize yapıldığı belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Hastanemiz 2007 Deprem Yönetmeliğine göre yapılmış daha sonra çıkan 2018 Deprem Yönetmeliğine Uygun yapılması için ve 300 Yataklı önceki Hastanemiz 400 Yataklı Hastane olarak yeniden projelenmesi gerekçeleriyle yeni süreç başlatılmıştı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan projelendirme çalışmaları sonucunda ihale tarihi alma sürecine geçilmiştir.” bilginini verdiler. “SAĞLIK BAKANLIĞININ İHALE TARİHİNİ ALMASIYLA SÜREÇ DEVAM EDECEK” Yeni İhale için sürecin başladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalarla yılbaşından önce Hastanemizin yapım ihalesi tarihi belirlenerek, süreç devam edecektir. ” dediler.  “ YENİ HASTANEMİZİ DE BURDUR’UMUZA KAZANDIRACAĞIZ” AK Parti Hükümetlerinin Sağlıkta birçok yatırımı Burdur’a kazandırdığı gibi yeni Devlet Hastanesini de yapacağını belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Burdur kamuoyunda birçok olumsuz yaklaşımlar dile getirilmeye çalışılsa da biz tüm aşamalarında konunun takipçisiyiz. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu tarafa birçok sağlık yatırımını Burdur’umuza kazandırdık. Nitelikli ve modern bir hastaneyi eksik olan Birim ve Laboratuarlarını da tamamlayarak Burdur’umuza kazandırmak için çalışmaktayız. Yeni yatırımlar ve projelerle ilgili olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Burdur’umuz hak ettiği yatırımları almaya devam edecek. Hastanemiz tamamlandığında Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerimizde  Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve Sağlık Yüksek Okullarımızı dikkate alarak hastanemizi AFİLE Yöntemi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürme imkanını yakalamış olacağız.”  açıklamasında bulundular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur yeni Devlet Hastane yapımı ile ilgili açıklama yaptılar

“BAKANLIĞIN BAZI GEREKÇELERİ İLE İHALE İPTAL EDİLDİ”

Burdur Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ihalesinin yapılan itirazlar ve Sağlık Bakanlığının bazı gerekçeleri ile iptal edildiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Devlet Hastanemizin ilk yapılan İhale sonrası hem ihaleye itiraz hem de Sağlık Bakanlığının gerekçeleriyle ihale iptal edilmişti. Bu süreci yakından takip ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundular.

“400 YATAKLI OLARAK YENİDEN PROJELENDİRME YAPILDI”

İhale iptali sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından Hastane Projesinde revize yapıldığı belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Hastanemiz 2007 Deprem Yönetmeliğine göre yapılmış daha sonra çıkan 2018 Deprem Yönetmeliğine Uygun yapılması için ve 300 Yataklı önceki Hastanemiz 400 Yataklı Hastane olarak yeniden projelenmesi gerekçeleriyle yeni süreç başlatılmıştı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan projelendirme çalışmaları sonucunda ihale tarihi alma sürecine geçilmiştir.” bilginini verdiler.

“SAĞLIK BAKANLIĞININ İHALE TARİHİNİ ALMASIYLA SÜREÇ DEVAM EDECEK”

Yeni İhale için sürecin başladığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalarla yılbaşından önce Hastanemizin yapım ihalesi tarihi belirlenerek, süreç devam edecektir. ” dediler.

 “ YENİ HASTANEMİZİ DE BURDUR’UMUZA KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti Hükümetlerinin Sağlıkta birçok yatırımı Burdur’a kazandırdığı gibi yeni Devlet Hastanesini de yapacağını belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Burdur kamuoyunda birçok olumsuz yaklaşımlar dile getirilmeye çalışılsa da biz tüm aşamalarında konunun takipçisiyiz. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu tarafa birçok sağlık yatırımını Burdur’umuza kazandırdık. Nitelikli ve modern bir hastaneyi eksik olan Birim ve Laboratuarlarını da tamamlayarak Burdur’umuza kazandırmak için çalışmaktayız. Yeni yatırımlar ve projelerle ilgili olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Burdur’umuz hak ettiği yatırımları almaya devam edecek. Hastanemiz tamamlandığında Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerimizde  Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve Sağlık Yüksek Okullarımızı dikkate alarak hastanemizi AFİLE Yöntemi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürme imkanını yakalamış olacağız.”  açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.