HAVA KUVVETLERİ BURDUR’A F-4 FANTOM HİBE ETTİ

GÜNDEM 02.05.2018 - 16:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3704+ kez okundu.
 

HAVA KUVVETLERİ BURDUR’A F-4 FANTOM HİBE ETTİ

Burdur Belediye Meclisi Mayıs Ayı olağan toplantısında meclis başkanlığına başkan Ali Orkun Ercengiz’in yurt dışında görevli olması nedeniyle meclis başkan yardımcısı oturumu açtı.
Burdur Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını meclis başkanı yardımcısı Bayram Kepenek açtı. Meclis açış konuşmasında yaptığı açıklamada ise meclis üyelerine bilgi veren Bayram Kepenek. Başkan Ali Orkun Ercengiz’in Avrupa Birliği Yerel Yönetimler ile ilgili olarak ülkemizden çağrılan  10 Belediye Başkanı arasında yapılacak komisyon çalışmaları nedeniyle gittiğini söyledi. Ayrıca Belediye Başkanı Ali Say Meclis üyelerine Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.     Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devir edilen, yapımı Burdur Belediye Başkanlığı tarafından bir önceki dönem de yaptırılan Kültür Merkezi’ne halen devir teslim işlemleri bitirilmiş olduğu halde bir çivi çakılmadığını iddia etti. Bu konudaki gelişmeleri takip ettiklerini belirterek Burdur Milletvekili Bayram Özçelik tarafından bu konuda ödeneklerin ayrıldığının müjdesi verilmiştir. Öte yandan bizleri ağaç katliamı yaptığımız konusunda suçlayanlar gerek kamu eli ile gerek yerel yönetimler eliyle ağaç kesilmektedir. Bize bu yaftaları yakıştıranlar bütün bu hadiseleri gözlemlesinler diyorum dedi.                                   HAVA KUVVETLERİNDEN ŞARTLI F-4 FANTOM SAVAŞ UÇAĞI Burdur Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Bayram Kepenek. Hava Kuvvetleri tarafından envanter kayıtlarından çıkartılan 67-0331Kuyruk numaralı F-4-E uçağın Burdur’a sergilenmek amacı ile hibe edildiğini, bu uçağın sergilemeye hazır hale getirilebilmesi için 200 bir TL harcama yapılması Uçak nakliye ve montajının yapılması gerektiğinden, Şartlı şekildeki bu yetki istenmiş ve oy çoğunluğu ile de bu teklif meclis üyeleri tarafından kabul edilmiştir. Uçağın sergileneceği alan konusunda ise detaylı bir bilgi verilmemiştir.                                          ALİ BEY’İN ( GÜMÜŞ’ÜN) DEĞİRMENİ RESTORE EDİLİYOR Burdur Belediyesi, tarafından Burdur İl Merkezi’nde bulunan kültür varlıklarının günümüze kent merkezini gezecek olanlara kazandırılmaya devam edildiği daha önce Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tarafından kamuoyuna açıklanmıştı. Burdur Belediyesinin Mayıs Ayı olağan 5’inci olağan toplantısında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden restorasyon giderleri karşılanarak “Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına’ ait katkı payı mecliste çoğunluk oylarıyla kabul edildi. Burdur da Kültür ve Tarihi olarak günümüze kadar gelen 12 Değirmen arasında halen Turizm’e kazandırılması için kültür varlığı olarak Burdur- Antalya yolu üzerindeki yapılardan biridir.  
Burdur Belediye Meclisi Mayıs Ayı olağan toplantısında meclis başkanlığına başkan Ali Orkun Ercengiz’in yurt dışında görevli olması nedeniyle meclis başkan yardımcısı oturumu açtı.

Burdur Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını meclis başkanı yardımcısı Bayram Kepenek açtı. Meclis açış konuşmasında yaptığı açıklamada ise meclis üyelerine bilgi veren Bayram Kepenek. Başkan Ali Orkun Ercengiz’in Avrupa Birliği Yerel Yönetimler ile ilgili olarak ülkemizden çağrılan  10 Belediye Başkanı arasında yapılacak komisyon çalışmaları nedeniyle gittiğini söyledi. Ayrıca Belediye Başkanı Ali Say Meclis üyelerine Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

    Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devir edilen, yapımı Burdur Belediye Başkanlığı tarafından bir önceki dönem de yaptırılan Kültür Merkezi’ne halen devir teslim işlemleri bitirilmiş olduğu halde bir çivi çakılmadığını iddia etti. Bu konudaki gelişmeleri takip ettiklerini belirterek Burdur Milletvekili Bayram Özçelik tarafından bu konuda ödeneklerin ayrıldığının müjdesi verilmiştir. Öte yandan bizleri ağaç katliamı yaptığımız konusunda suçlayanlar gerek kamu eli ile gerek yerel yönetimler eliyle ağaç kesilmektedir. Bize bu yaftaları yakıştıranlar bütün bu hadiseleri gözlemlesinler diyorum dedi.

                                  HAVA KUVVETLERİNDEN ŞARTLI F-4 FANTOM SAVAŞ UÇAĞI

Burdur Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Bayram Kepenek. Hava Kuvvetleri tarafından envanter kayıtlarından çıkartılan 67-0331Kuyruk numaralı F-4-E uçağın Burdur’a sergilenmek amacı ile hibe edildiğini, bu uçağın sergilemeye hazır hale getirilebilmesi için 200 bir TL harcama yapılması Uçak nakliye ve montajının yapılması gerektiğinden, Şartlı şekildeki bu yetki istenmiş ve oy çoğunluğu ile de bu teklif meclis üyeleri tarafından kabul edilmiştir. Uçağın sergileneceği alan konusunda ise detaylı bir bilgi verilmemiştir.  

                                       ALİ BEY’İN ( GÜMÜŞ’ÜN) DEĞİRMENİ RESTORE EDİLİYOR

Burdur Belediyesi, tarafından Burdur İl Merkezi’nde bulunan kültür varlıklarının günümüze kent merkezini gezecek olanlara kazandırılmaya devam edildiği daha önce Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tarafından kamuoyuna açıklanmıştı. Burdur Belediyesinin Mayıs Ayı olağan 5’inci olağan toplantısında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden restorasyon giderleri karşılanarak “Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına’ ait katkı payı mecliste çoğunluk oylarıyla kabul edildi. Burdur da Kültür ve Tarihi olarak günümüze kadar gelen 12 Değirmen arasında halen Turizm’e kazandırılması için kültür varlığı olarak Burdur- Antalya yolu üzerindeki yapılardan biridir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.